reklama
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
HEHE nio tez faktycznie biedacxtwo
m.a.l.i.n.k.a
NO JUZ IWEMY i sie bardzo cieszymy powiedzialam juz mezusiowi ze jestes tez sie ucieszyl i tez trzyma kciuki
MY dizsja spedizlismy super dzionek najpeirw poszlam do niego do praci i go olsnilam swoim wygladam elegancko sexownym potem wrocilismy do domku i przytulanko po dlugiej przerwie bo nie mialam nastroju przez babcie potem obiadek potem pieszczoszki i do babci.Przeczytalam jej karte informacyjna miala zawal.obrzek pluc, i za wysoke sporo cisnienie normalnie tyle naraz;( wepchnelam w nia kanapke i herbatke.porem wybralismy sie do kawiarni na ciacho i znowu hmor wrocil
MY dizsja spedizlismy super dzionek najpeirw poszlam do niego do praci i go olsnilam swoim wygladam elegancko sexownym potem wrocilismy do domku i przytulanko po dlugiej przerwie bo nie mialam nastroju przez babcie potem obiadek potem pieszczoszki i do babci.Przeczytalam jej karte informacyjna miala zawal.obrzek pluc, i za wysoke sporo cisnienie normalnie tyle naraz;( wepchnelam w nia kanapke i herbatke.porem wybralismy sie do kawiarni na ciacho i znowu hmor wrocil
m.a.l.i.n.k.a
LILITH ja tez sie ciesze za zjadla z ledwoscia w nia wepchnela tata sobie nie mogl dac rady z nia i czekal az ja przyjde a jak przyjechal do niej to buszowala pod stolem zamiatajac czego jej katygorycznie nie wolno i jeszcze sie z nim kucila ze ona nie byla pod stolem a nakoncu go przeprosila
Karola tak duzo emocji!!! to dlatego ale juz czuje ze sennosc przychodzi...bo wczesniej tego objawu nie mialamdzis pojde szybko lulu!!
Malinko ale ta babcia niegrzeczna hehe ale wazne ze je jak ty ja karmisz!!!to jest najwazniejsze ze chociaz ty moznesz na nia podzialac!! tylko niech nie sprzata....jej...
Malinko ale ta babcia niegrzeczna hehe ale wazne ze je jak ty ja karmisz!!!to jest najwazniejsze ze chociaz ty moznesz na nia podzialac!! tylko niech nie sprzata....jej...
m.a.l.i.n.k.a
no podbno to smiesznie wygladalo jak sie z tata klocila to tez a potem sie pytala czy sie nie gniewa bo ona wiesz cale zycie cos robila i teraz jest nie przezwyczajona no i jak to mozliwe zeby jej kurki gaski itp brudzily na dowrku i zeby to taa sprzatal a nie ona uparciueszek z niej straszny
reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
Tak Malinko musiecie miez duzo cierpliwosci do babci.Ale starszym osobom ktrore cale zycie cos
robily ciezko jest teraz usiasc i patrzec jak kady wokol nich biega .Wiem jak to jest bo tez mialam taka kochana babulke.
robily ciezko jest teraz usiasc i patrzec jak kady wokol nich biega .Wiem jak to jest bo tez mialam taka kochana babulke.