reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
NO JUZ IWEMY i sie bardzo cieszymy:) powiedzialam juz mezusiowi ze jestes tez sie ucieszyl i tez trzyma kciuki

MY dizsja spedizlismy super dzionek najpeirw poszlam do niego do praci i go olsnilam swoim wygladam elegancko sexownym potem wrocilismy do domku i przytulanko po dlugiej przerwie bo nie mialam nastroju przez babcie potem obiadek potem pieszczoszki i do babci.Przeczytalam jej karte informacyjna miala zawal.obrzek pluc, i za wysoke sporo cisnienie normalnie tyle naraz;( wepchnelam w nia kanapke i herbatke.porem wybralismy sie do kawiarni na ciacho i znowu hmor wrocil

Malinko ciesze sie ze humorek lepiej i ze babcia jadla!!! staraj sie teraz myslec pozytywnie!!no i malenstwo daje o sobie znac i niechce bys sie smucila!!!:)

LILITH ja tez sie ciesze za zjadla z ledwoscia w nia wepchnela tata sobie nie mogl dac rady z nia i czekal az ja przyjde :) a jak przyjechal do niej to buszowala pod stolem zamiatajac czego jej katygorycznie nie wolno i jeszcze sie z nim kucila ze ona nie byla pod stolem:) a nakoncu go przeprosila:)

Karola tak duzo emocji!!! to dlatego ale juz czuje ze sennosc przychodzi...bo wczesniej tego objawu nie mialam:)dzis pojde szybko lulu!!:)

Malinko ale ta babcia niegrzeczna hehe:) ale wazne ze je jak ty ja karmisz!!!to jest najwazniejsze ze chociaz ty moznesz na nia podzialac!!:) tylko niech nie sprzata....jej...

no podbno to smiesznie wygladalo jak sie z tata klocila to tez:) a potem sie pytala czy sie nie gniewa;) bo ona wiesz cale zycie cos robila i teraz jest nie przezwyczajona no i jak to mozliwe zeby jej kurki gaski itp brudzily na dowrku i zeby to taa sprzatal a nie ona ;) uparciueszek z niej straszny

reklama
Tak Malinko musiecie miez duzo cierpliwosci do babci.Ale starszym osobom ktrore cale zycie cos
robily ciezko jest teraz usiasc i patrzec jak kady wokol nich biega .Wiem jak to jest bo tez mialam taka kochana babulke.

Do góry