reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

ano- mnie wczoraj po południu i one dopadły- czepiałam się wszystkiego..i beczałam, jak coś było nie po mojej myśli..a w drodze na wieś rozbeczałam się na pisence, którą usłyszałam w radio..poźniej humor znowu wrócił-co za huśtawka nastroju!-nie lubię tego!
madziujka -gółwka w górę:)!(może tak wczesniej obudzić mężusia-np dobrym śniadankiem?:)

reklama
Witaj Kachaa:)i gratuluje:)dziewczęta mają duza wiedzę i racje, wiec problem się rozwiaze jak tak zrobisz:)Powodzenia!
u mnie 19dc-za tydzien testuję:)

BARDZO BYM CHCIAŁA ALE JA W PRACY ON W DOMCIU ŚPI PO NOCCE.
Muszę czekać do 16 i myśleć i myśleć znów zaśmiecać głowę bzdurami. Chyba wogóle wczoraj były jakieś złe fluidy w powietrzu co nie? Oby dzisiejszy dzień był już spokojnieszy i oby wyszło słonko od razu zrobi nam się lepiej ! ;D

dziś Madziujka będzie lepiej!Myślimy tylko pozytywnie-o tym, ze życie jest piękne!!Mamy naszych kochanych mężów,a i niedługo rodzinka nam sie powiększy :):):)

Dziękuje Wam za rade.
Rusalko trzymam zaciśnięte piątachy!

jesli chodzi o lacidofil-mam w tabletach-mogę zażyć?+tantum rosa+jogurciki= mam nadzieje, że przejdzie:(

Madziujka!!!Napewno sie ulozy!!pobedzie troszke sam w domciu i moze zapomni!!a ty wrco jak gdyby nigdy nic i sie usmiechaj przytul i niech wie ze sie starasz by znow bylo oki!!ewentualnie po drodze spraw mu jakas niespodzianke!albo cos dobrego na obiadek przygotujesz albo jakies piwko -jak lubi co kolwiek by wiedzial ze o nim myslisz!ja teraz uciekam do swojego bo zas zrobi mu sie przykro ze wole siedziec tu od rana( a wstalam dzis wyjatkowo wczesnie) niz z nim!!!

Rusalo dziwne te humorki u ciebie!ja mam wlasnie takie same!moze to na fasoki hehe!

No pewnie,że się przytulę po co to ciągnąć dalej i być upartym.
A ja za Was trzymam kciuki by te Wasze humorki były fasolinkowe!!!! ;D ;D ;D Musi się w końcu udać!

reklama
Do góry