reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

no widzicie dziewczyny, jaki ze mnie nowicjusz na stronce-nie rozumialam o co chodzi z nowym watkiem-ale znalazlam przez przypadek ten o problemach-no i przypomnialam sobie jak pisalysmy wczoraj czy we wtorek ze zakladamy nowy.....
teraz to juz wiem ze mam wszystkie sprawdzac!!!
i tyle sie dzieje-dobrze ze dzis pracy malo to mozna poczytac!!!
ciesze sie ze wszystko tak wam sie ladnie uklada!!!!
oby tak dalej!!!
i fajnie ze jest pare z was ze slaska!!!

reklama
Z mezykiem tak!! i nawet mowi mi i dba o mnie spowodu bobaska!bo cos mowi ze chyba sie nie myli...
a nie tak z @ to nadal nie ma...juz 2 dzien dzis bedzie...ale spokojnie ten miesiac to jakos wszystkim sie spoznial wiec pewnie mi tez!!choc mam spore juz przeczucia na fasolke...ale zapeszac nie bede!

a Ja wam opowiem co moj kochany mezulek widzial.Byl przedwczoraj u tesciowej( swojej mamy) i tam na kominie usiadl bocian.Stanal sobie i tak sie mu tam spodobalo ze przysnal.Wszycy sie zastanawili komu rwrzuci prezent. Ja mowie do meza ze moglby mu szepnac ze to nie ten blok niech poleci 2 ulice dalej.To sie zaczal smiac
Ale tak naprawde to moglby nam wrzucic do komina jakie dzidzi

Magdalenkokol a może ten bociek przyniósł zapowiedź że mama Twojego męża zostanie poraz kolejny niedługo babcią - czego WAM SERDECZNIE ŻYCZĘ MOŻE JUŻ WE WRZEŚNIU....

no dolekarza ide 30...szybciej nie da rady!!a testuje...hmmm niewiem...poczekam napewno do jutra...moze cos sie porobilo jak u dziewczyn...bo ja normalnie tez mialam cykle jak w zegarku tylko od ostatniego bobo sie zmienilo.ale wsumie owulacje mialam tak jak trzeba w 11-12 dniu...:(czyli 12 sierpnia...)...ale poprostu boje sie zatestowac...

reklama
nie ...ja mialam 11-12...owulacje i zawsze mam rowniutkie nastepne dni czyli 24 powinnam miec!! idealnie w srodku!!jak mialam cykle 28 dniowe to mialam wlasnie tak jak mowisz!!ale teraz mam w srodku lub dzien przed!!

Malinka...a testy moga klamac...:( zreszta niema co zapeszac i tak sie na nie rzucac...napewno sie zis przytulac bedziemy to pewnie po tym mnie zaleje...:(

Do góry