Juz jestem i wiecie...o dziwo sam zaczol i pozniej zadzwonil i powiedzial ze juz sie dzis nie bedziemy klocic!powiedzial ze jak wroci to zjemy plackia pozniej bedziemy sie przytulac!!super super super!!!!!!!!!!!tak sie ciesze!!!!!!!!!dziekuje wam raz jeszcze za pomoc!!za to ze moglam sie wygadac i wogole!!!!jestescie kochane no i oczywiscie mialyscie racje1!!!u nas pada...a nawet znow jest burza a caly dzien bylo duszno i strasznie mglisto!!!
reklama
Tak Misa pomogly!!!!i bardzo ci dziekuje!!!teraz probuje pozbyc sie zgagi... no i wedle watku narzekam sobie na nia...bo juz bardzo mnie irytuje...od tygodnia...a zadne reni itd nie pomaga no to ponarzekam jeszcze:za zatwardzenie ktore mi sie niepodoba i na siku czeste...heh...i na ciastka z ogoreczkami i cebulkami konserwowymi...a dzis na placki ktore robilam bo odbija mi sie nimi nie ziemsko...
Niewiem sama...mam podejrzenia tym bardziej ze bylaby to wpadka w tym miesiacu....ale jak pisalam nie mam problemow z zajsciem tylko z donoszeniem i bardzo bym sie bala....bo wizyta u gina 30... a rownie dobrze po ostatnim pomieszalo sie cos z hormonami i mam teraz takie rozne jazdy...
juz tyle razy wierzylam...heh to takie ciezkie...dlatego ten miesiac mial odpasc bym pierw dostala leki i porobila badania!!
no ale pewnie jak na zlosc to akurat teraz znow pojawi sie fasolka!ale oby bylo tak jak mowisz i ja tez staram sie w to wierzyc!!!moze sie zdecyduje i zatestuje? zobaczymy
no ale pewnie jak na zlosc to akurat teraz znow pojawi sie fasolka!ale oby bylo tak jak mowisz i ja tez staram sie w to wierzyc!!!moze sie zdecyduje i zatestuje? zobaczymy
reklama
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
LILITG ciesze sie ze jest oki.Ja mam znowu zly dizen babcia sie wyrywala dzis chciala wyjac cewnik nie moglam sobie z nia rady dac jeszcze omal nie zemdlalam gdyby mnie maz syzbko nie wyprowadzil to nie wiem.