reklama
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
MONIOLEK slodkich snow
Malinko biedna...czekalam az napiszesz...zmartwilas mnie!! a czemu byly az takie problemy?? pozatym wiesz...babcia moze juz miec dosyc szpitala...chcialaby byc z wami!!
Moniolek masz racje!!ale czasem traci sie juz sily... PAPA
Malinko mezulek wrocil i mowie mu ze @ niema i co mi dolega a ten taki radosny!!! chyba znow cos przeczuwa!
Moniolek masz racje!!ale czasem traci sie juz sily... PAPA
Malinko mezulek wrocil i mowie mu ze @ niema i co mi dolega a ten taki radosny!!! chyba znow cos przeczuwa!
m.a.l.i.n.k.a
LILITH dziekuje ze czekalas,Nie wiem co jej sie stalo ,pozatym jeszcze jakas pania przywiezli na jej sale i pelna bylo tych z karetki i inych ja krpzyszlismy i sie balam ze to cos z nia i nie dobrze mi bylo potem jak nie mgolam jej uspokoij to tak samo brakowalo mi powietrza i maz mnie z tamtad zabral no coz jutro uz bede ja widziec w domu
m.a.l.i.n.k.a
sama juz nie wiem wiem ze mam juz tego po dziurki w nosie wszystkiego brrrr
Malinko!!!kochanie!!!postaraj sie uspokoic!!to jak dla ciebie za duzo emocji!!!idz sie poloz niech mezus cie pogila (ja uwielbiam i zawsze to robi przed snem-rozluznia itd!!wiesz glaska po pleckach raczkach itd!!mam nadzieje ze ci to pomoze..!!!caluje cie mocno i ide robic jackowi placki!!!
m.a.l.i.n.k.a
moj maz juz dawno spi.smacznego wam zycze i ciesze sie ze juz u was dobrze widzisz sam zorzumial
reklama
Madziuja
Ludki Cudki :o)
Świetny pomysł z tym wątkiem!!!
Jestem już w pracy
Miałam ciężki wieczór i noc jakoś nie umiałam dogadać się z mężem . Tzn ja nie umiałam mu wyjaśnić co mi jest - sama nie wiem , nic mi się nie chce ,. Teraz on śpi po nocce ja tu................ trzeba czekać 9 godzin by sobie pogadać, mam nadzieję że mnie przytuli i zrozumie. Nie będzie pytał co mi jest bo ja sama nie wiem, tylko tyle że jestem obojętna i czuję się samotna a tak przecież nie jest.
Znów jakieś cholerne doły!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem już w pracy
Miałam ciężki wieczór i noc jakoś nie umiałam dogadać się z mężem . Tzn ja nie umiałam mu wyjaśnić co mi jest - sama nie wiem , nic mi się nie chce ,. Teraz on śpi po nocce ja tu................ trzeba czekać 9 godzin by sobie pogadać, mam nadzieję że mnie przytuli i zrozumie. Nie będzie pytał co mi jest bo ja sama nie wiem, tylko tyle że jestem obojętna i czuję się samotna a tak przecież nie jest.
Znów jakieś cholerne doły!!!!!!!!!!!!!!!