reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

jejQq to straszne .........

naprawde zastanawiam sie wiele razy jaka to musi byc ogromna sila, zeby popelnic samobojstwo .... nie raz bylo mi zle, bylam zalamana itd, ale nie posunelabym sie do takich krokow ....

pamietam jak u nas na osiedlu chlopaczek 21letni popelnil samobojstwo (wysadzil sie) z milosci do dziewczyny ... nawet bylo o tym w TVN ... siedzialam wtedy z mama w pokoju .... uslyszalysmy huk i okna zaczely sie trzesc... pomyslalysmy (normalka- wiadomo tapniecia w kopalni) nigdy by mi do glowy nie przyszlo ze ktos sie wysadzil .... na drugi dzien sie dowiedzialam ....

reklama
Elzbietko ...tak to straszne przezycie...biedna dziewczyna...ciekawe dlaczego tak targnela na swe zycie...czasem wogole nie rozumiem tego swiata...:(
A ty napij sie jakiej meliski bo niepowinnas sie tak denerwowac...
heh...niewiem co napisac...choc znam wiele takich przypadkow...

ELZBIETKO to naprawde straszne brrrr az mnie cargi przeszly

Ja raz bylam swiadkiem policyjnym po wypadku w ktorym zginol czlowiek z kolezanka wezwalysmy pomoc to bylo prawie w lesie jehcal z taka szybkoscia ze szok zjechal na nasz pas i zeby nie wiechal do tego lasu wiechal by w nas i nic by z nas nie zosalo,udezyl w drzewo kierowca przezyl pasazer zmarl

Jejku jakie to straszne rzeczy... tacy młodzi... Współczucie Elżbietko że musiałaś takie widoki zobaczyć. Ja mam pamięć do takich rzeczy...

ok..10 lipca..to jeszcze dluuuugo:)..nawet nie myślę o tym:)..
Elzbietko-szoking!...ja bym chyba nie wytrzymala..takiego widoku..zemdlałabym

co do moich objaw.oa ciążowych-pseudociazowych;)- to tylkocały czas ..prawie cały czas boli dołem brzunio..mdli..szczególnie rano i ciażko przełknąć pioerwszy posiłek..i ogólnie jakaś wypompowana jestem..-LEN!..

reklama
Cześć Rusałko-witam serdecznie i trzymam mocno zaciśnięte piąstki za powodzenie w testowanku i myśle ,że po Twoich objawach to może być tooooo!!!!! ;D ::) ;D

Do góry