reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
a teraz jakaś rozdrazniona bardzo jestem..wszystko mnie denerwuje i spać nie mogę..ech...i odbija mi się..tzw...cofki mam..fuj..Bądz kolację niepotrzebnie zjadłam..a już sama nic nie wiem..moze to nadinterpretacja te objawy..?????...bedę to będe..nie -widocznie tak miało byc...

Rusalka , bedzie dobrze!!! tylko sie nie wpatruj za mocno w objawy czy ich brak, poczekaj spokojnie i zatestuj jak juz przyjdzie pora!! nawpewno sie uda i bedzei fasolka!! jak nie w czerwu to w lipcu!! nam wszytskim sie uda!!
a jak twój wyjazd??

już za pasem...
a..i latam do toalety siusiu:)..ale czy to nie oby za wcześnie??:)...ale tez znacznie wiecej piję..duszno..gorąco..
a własnie..mierzyłam dziś temperaturę raniutko....tak z ciekawosci..bo tyle tu naczytałam i wiecie co..zawsze mam 36,6..37..a dzis miałam 37,7.. :o ???..zapomniałam o tym Wam napisac..ale dobrze sie czuję..nie jestem rozpalona..

MagdaMaciek pisze:
Przeglądając wątki na stronie babyboom, napotkałam się na informację o Kacperku. Postanowiłam napisać o nim coś więcej...

Jest to 5-letni synek naszych przyjaciół - chłopiec, który urodził się z naczyniakiem limfatycznym. Guz umiejscowił się na twarzy zajmując mu policzek, język, gardło, ucho przez co uniemożliwia mu normalne jedzenie, oddychanie, mówienie (rurka tracheotomiczna) i słyszenie. Kacperek jest bardzo pogodnym i mądrym dzieckiem, znakomicie się rozwija. Wkrótce mógłby pójść do przedszkola, uczyć się, bawić z rówieśnikami i żyć jak każde dziecko. Jednak wymaga stałej opieki. Jego rodzice od urodzenia starają się zdobyć kontakty do klinik i specjalistów, którzy podjęli by się operacji i leczenia chłopca. Po licznych próbach znaleźli klinikę w Marburgu, która zoperowała 2-krotnie Kacperka i częściowo usunęła guz. Jednak do całkowitego wyleczenia chłopca potrzebne są kolejne operacje.

Użytkowników jest ok. 2677 i jeśli każda/y z nas wysłałby na konto fundacji chociaż 5 zł to uzbierałoby się 13.385 zł. :DTo kropla w morzu potrzeb, ale zawsze bliżej do sukcesu. Wystarczy wypisać druk i pójść (np.w czasie spaceru z dzieckiem) na pocztę lub do banku. To przecież niewiele, a zawsze to pomoc i nadzieja dla Kacperka i jego rodziców.

Więcej informacji o Kacperku na stronie:
http://www.kacperek.alpha.pl/

ELŻBIETKA   TO PIĘKNY GEST ,ŻE ZAMIEŚCIŁAŚ TĄ INFORMACJE NA NASZEJ STRONIE O TYM BIEDNYM ,CHORYM KACPERKU  :(- własnie wysłałam na jego konto pieniązki -proszę was wszystkie o to samo ,chociaż to symboliczne 5,00zł.

reklama
Elżbietka pisze:
Rusalka , bedzie dobrze!!! tylko sie nie wpatruj za mocno w objawy czy ich brak, poczekaj spokojnie i zatestuj jak juz przyjdzie pora!! nawpewno sie uda i bedzei fasolka!! jak nie w czerwu to w lipcu!! nam wszytskim sie uda!!

Dokładnie :) Wszystkie tutaj pragniemy tego samego i każda każdej życzy spełnienia tego największego pragnienia :D
I każda z nas wie, jak bardzo boli rozczarowanie, kiedy przychodzi znienawidzona @
Mimo, iż wszystkie objawy wskazywały na ciążę...
Dlatego Rusałko podejdź do tego z dystansem (wiem, że to cholernie trudne i łatwo doradzać komuś ;) )
My wszystkie trzymamy kciuki za powodzenie "TWOJEJ MISJI" i czekamy na wieści :D
Codziennie sprawdzam listę ciężarówek i chcę Cię tam zobaczyć :D

Do góry