reklama
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Beti ja Ci powiem na wlasnym przykladzie ... pracowalam w jednej firmie 3 i pol roku , zżylam sie z wszystkimi, ale dostalam lepsza (lepsza finansowo) prace .... przenioslam sie ... plakalam przez dwa tygodnie mojemu mezowi, ze ja tam nie chce pracowac i takie tam ;D a teraz nie zaluje, kontakt z ludzmi z poprzedniej firmy dalej mam, nikt nic do mnie nie ma , takie sa dzisiaj realia, idziesz tam gdzie masz lepsza perspektywe ... a jednak utrzymanie domu, a jeszcze jak w planach jest dzidzia to juz naprawde nie ma sie nad czym zastanawiac ... powodzenia i pozdrawiam
Dzięki dziewczyny......
i tak mam stracha....a co to będzie w poniedziałek,,,ech zobacze,,,
a stracha tez mam czy dam sobie radę,,,no nic,...
m.a.l.i.n.k.a pisalam jakis czas temu o sobie,,,,,raz poronilam,,drugi raz mialam puste jajo płodowe,,,,,
...teraz jednak plany sie oddalą na jakiś czas,,,,,
ja mam juz jednego brzdąca,,małego,,,a większego odemnie
drugie to moje największe marzenie,,nie chce by Dasiek byl sam,,
ale....plany sie oddalily,,mam nadzieje,ze nie na zawsze...
jeszcze raz dziekuje....
i tak mam stracha....a co to będzie w poniedziałek,,,ech zobacze,,,
a stracha tez mam czy dam sobie radę,,,no nic,...
m.a.l.i.n.k.a pisalam jakis czas temu o sobie,,,,,raz poronilam,,drugi raz mialam puste jajo płodowe,,,,,
...teraz jednak plany sie oddalą na jakiś czas,,,,,
ja mam juz jednego brzdąca,,małego,,,a większego odemnie
drugie to moje największe marzenie,,nie chce by Dasiek byl sam,,
ale....plany sie oddalily,,mam nadzieje,ze nie na zawsze...
jeszcze raz dziekuje....
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
BETI nie ma za co od tego tu jestesmy co do pisania o sobie to pewnie nie doczytalam wybacz wspolczuje ci tych problemikow z fasolkami ale napewno po tej przeriwe sie uda odpocznij zregeneruj sie o bedzie dobrze
ja dziewczyny jetsem dziwnie niespokojna..że już tam coś jest..i maz tez (pierwszy raz)..twierdzi, ze jestem..wczoraj to wczoraj..no ale nigdy tak nie chorowałam..potwornie!..a dziś wstałam i dalje muli..mdli..fuj..idę śniadanko zjesc..może przejdzi..Postanowiłam nie testowac...przed@..tak dopiero tydz po spodziewanej..chyba, ze wcześniej przyjdzie to cóż
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
DORKA lobuzie czemu zmienilas pseudo?
Elżbietka
mother of two sons&angel
Dorka (Rusałka) mam nadzieje ze zafasolkowałas
reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
opowiem wam cos strasznego...
wracam dzisiaj z pracy, ide sobie do domciu, a u mnie pod klatka, przy wejsciu do bloku stoi chyba z 4 wozy policyjne, wejscie zamknięte, dookola tasmy policyjne... poszlam do drugiego z drugiej strony bloku. a bloku"narada", skupisko ludzi i tak dalej. ale j anie lubie takich zbiegoweisk wiec ide dalej. zatrzymuje mnie ajkis facet (myslal ze chce wyjsc tym wyjsvcie co zamknięte) i mówi ze tam nie da rady wyjsc. wiec pytam co sie stało. a on mówi ze jakas dziewczyna wyskoczyła z 4 pietra prosto na chodnik betonowy!! 23 lata!! ja w szoku, ale ide dalej, nop bo musze sie dostac do mieszkania i musze isc do windy. a przy windach sa przeszklone drzwi, te pod które skoczyła ta dziewczyna. no i zobaczyłam ją. to było cos strasznego, dobrze ze mialam pusty żoładek. leżala taka "rozciągnięta;/ z rozrzuconymi kończynami, z roztrzaskaną głowa, twarzy nie dało sie rozpoznac... i to sia stało 5 min przed miom przyjsciem. jak bysz przyszla wczesniej, widzialabym jak spada. dobrze ze nie widzialam, bo sama bym zemdlala. jakis czas później (widzialam z okna ) wrzucili ja na nosze zawineli w czarną folię i zabrali. nawet pogotowie nie przyjechało.
chyba bedzie mi sie ten widok śnił po nocach...
wracam dzisiaj z pracy, ide sobie do domciu, a u mnie pod klatka, przy wejsciu do bloku stoi chyba z 4 wozy policyjne, wejscie zamknięte, dookola tasmy policyjne... poszlam do drugiego z drugiej strony bloku. a bloku"narada", skupisko ludzi i tak dalej. ale j anie lubie takich zbiegoweisk wiec ide dalej. zatrzymuje mnie ajkis facet (myslal ze chce wyjsc tym wyjsvcie co zamknięte) i mówi ze tam nie da rady wyjsc. wiec pytam co sie stało. a on mówi ze jakas dziewczyna wyskoczyła z 4 pietra prosto na chodnik betonowy!! 23 lata!! ja w szoku, ale ide dalej, nop bo musze sie dostac do mieszkania i musze isc do windy. a przy windach sa przeszklone drzwi, te pod które skoczyła ta dziewczyna. no i zobaczyłam ją. to było cos strasznego, dobrze ze mialam pusty żoładek. leżala taka "rozciągnięta;/ z rozrzuconymi kończynami, z roztrzaskaną głowa, twarzy nie dało sie rozpoznac... i to sia stało 5 min przed miom przyjsciem. jak bysz przyszla wczesniej, widzialabym jak spada. dobrze ze nie widzialam, bo sama bym zemdlala. jakis czas później (widzialam z okna ) wrzucili ja na nosze zawineli w czarną folię i zabrali. nawet pogotowie nie przyjechało.
chyba bedzie mi sie ten widok śnił po nocach...