tak tak..ja już ten etap planowania pkoiku dzieciecego mam za sobą..nie ma tu telewizora..jest komputer..pełno zabawek miśków samochodów..w paxdzierniku odswiezamy pokój....zmienimy kolorek.itd...bo ten nam sie znudził..i już trzeba bedzie zaplanowac..gdzie będzie łózio dzidzi
reklama
hehe my tez niemamy tv...tzn mamy ale jest zepsuty i tez nam go wcale nie brak...ale to chyba dlatego ze mamy tv w komputerze....jednak i tak najwiecej czasu spedzamy na nim i na spacerowaniu i ternowaniu naszej psiny!!a co do samochodow to maz tez uwielbia i kocha ksiazki!!!
V
viwiane
Gość
Jeśli chodzi o problemiki, to za jakieś 35 min przyjeżdżają moi teściowie Będzie bolało Kwestia rozmowy z nimi na pewien temat została zażegnana i postawiłam na swoim, ale decyzja o dzidziusiu ma zapaść w ciągu najbliższych kilku-kilkunastu tygodni, wiec moze w przyszłym roku będę z wami cieszyła się nowiną, że poród był miły
reklama
V
viwiane
Gość
Dorka-rozmowy uniknęliśmy, przekonałam moje słonko, że to my decydujemy o naszym życiu.Właśnie wróciliśmy spod Łodzi, bo na ciuchy pojechaliśmy. Jestem padnieta i mam dość. Ale fajne sobie ciuszki kupiłam i super kostiumik kąpielowy Ide się kąpać zaraz i spać