reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

Malinko no tak to bywa...

to zycze ci udanego weekendu bo forum bedzie zamkniete i niestety nie pogadamy juz sobie:(
Moj szkrabek uczy sie juz siadac i raczkowac slicznei chodzi do tylu! ja nadal jestem szczesliwa mimo drobnych nieporozumien:)
caluje cie mozno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
witajcie kofffane :-) wiecie co ja za 4 dni mam dostac @ :-( dzis rano wróciłam z nocki i tak dla swietego spokoju zrobiłam tescik :-) bo ide w sobote na urodzonki i chciałabym sobie poszalec heheh weszłam rano do domu w nocki zrobiłam tescik (tylko to nie był mocz ranny ) byłam skonana .. zrobiłam tescik i połozyłam sie spac na smierc o nim zapomniałam hehehe jak wstałąm to pognałam do testu i wiecie co na tescie sa 2 kreseczki tylko ta 2 bardzo słabiutka ,, CHOCIAZ TAKA SŁABA TO NIE MOZE BYC SKORO MÓJ MAZ JA ZOBACZYŁ HEHHE . KUPIŁAM NOWY TESCIK I RANO ZROBIE PO RAZ 2 MAM NADZIEJE ZE TO NIE BYŁ FAŁSZYWY ALARM :-) TERAZ STRASZNIE BOLI MNIE BOK PO PRAWEJ STGRONIE (KOLKA JAK CHOLERKA ) TRZYMA MI SIE OD OK 5 GODZIN. DZIEWCZYNY CZY TO MOZLIWE ABYM PO 3 RAZIE PRZYTULANKA ZAFASOLKOWAŁA ??? NIEWIEM SAMA CHODZE JAK NAKRECONA CO CHWILA SPOGLADAM NA TESCIK HEHEH ZOBACZE RANO ALE BARDZO SIE BOJE ZE 2 KRESECZKA MI SIE NIE POJAWI ... CO O TYM SADZICIE ??? ARAZIE PROSZE WAS WSTRZYMAJCIE SIE Z GRATULACJAMI NIE CHCE ZAPESZYC HERHHEH MAZ STWIERDZIŁ ZE TRZEBA POWTÓRZYC TESCIK I JA SIE Z NIM ZGADZAM CAŁKOWICIE .... ALE JAK NIERAZ ROBIŁĄM TESCIK I JAK MIAŁĄM WYNIK NEGATYWNY TO TRZYMAŁAM GO OK 7 DNI (ZAWSZE ZAPOMNE WYRZUCIC HEHE ) I NIGDY NIE MIAŁĄM TAKIEJ SYTUACJI JESTEM BARDZO ZDZIWONA I ZDEZORIENTOWANA !! POZDRAWIAM ASIA

dziewczynki wracam z imprezki wczesnie co ... wypiłam 1 słabego drinka i tak zaczełam po nim wymiotowac ze szok !!!!! a 2 tescik wyszedł tak samo jak 1 .. podejzewam ze to za wczesnie bo dzis jest mój 24 tydzien zrobie tak w srode bo w srode @ ma przyjsc ale pewnie jej nie bedzie :-) powiedcie mi jak to jes z ta temperaturka czy przed @ powinna spadac bo ja jestem 3 dni przed @ a temperaturke mam 37,1 - 37,6 i nie spada !!! co z tym drinkiem czy tak reaguje organizm na kobiety w ciazy ???

Siostra moj mezulek zalatwil sobie jeszcze tydzien wolnego! ale sie ciesze!!!tak wiec znow dosc rzadko bede:(
chcialam Ci sie pochwalic ze Judi zaczela raczkowac i stawia juz pierwsze kolankowe kroczki!!!
co u Ciebie?:)

Pchelko no i jak????

siostruniu to dobrze bardzo sie ciesze!!!! u mnie po staremu mam duzo zajec ledow co sie wyrabiam. Brat tydzien temu wroicl wiec mam juz z kim zostawiac Weroniske :0 a ona przeziebiona :( ma angine i jedzie na antybiotykach :( ja tez sie podzziebilam zimno mi po wyskakiwalo

No to juz jestem :)
Wspolczuje ci bardzo....musisz byc strasznie wykonczona:(
U nas tak sobie znowu...bardziej lipa niz dobrze:(:( juz niewiem co zrobic....
Judi rosnie i juz sama siedzi podtrzymujac sie rekami :)

reklama
witaj. Jest troche lepiej ja wyzdorwialam prawie a mala.... bylam z nia na kontroli wczoraj ale nie jest za pieknie jeszcze z gardizolkiem nie jest oki :(:( przykro mi ze u ciebie znowu lipa :(

Heloo a gdzie sie podziala reszta dziewczynn? MISIAQ ,Moniqa???

Do góry