reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

Oj Malinko a ile ci sie juz spoznia?? bo moze to od karmienia faktycznie a ty sie teraz stresujesz i to jeszcze gorzej wplywa...a powiedz ktory to juz twoj ckl? nie bierzesz tabletek?

reklama
Naszczescie sytuacja opanowana uff :(:( narazie nie biore tabletek mam problem z zapamietywaniem zeby lykac. Raczej zdecyduje sie na plasterek.Wczoraj przyszla @ wieczorem a jak brzuch bolal kurcze myslalam ze sie cos zmienie po dzidzi a tu klops

witajcie dziewcznki :-)) lilith sliczny ten twój skarbek ;D ja z mezusiem narazie sie przytulamy i jak bedzie to bedzie nie myslimy o tym a raczej staramy sie nie myslec heheheh ale wiecie co mi sie wczoraj przydazyło !!!! kupiłam sobie 4 miesice temu koszatniczke kazdy móił ze to jest samec wiec nosi imionko MAXIU hehh az tu wczoraj MAXIU A RACZEJ MAXIA okociła sie !!!! ma 5 maluchów !!! jestm w szoku !!!!!! cały czas sadziłam ze to samiec tymbardziej ze mam tylko jedna koszatniczke i nie dopuszczałam nigdy musiałam juz zaciazona kupic ze sklepu!!!! mezus sie cieszy bo malenstwa sa przesliczne !!!!!!!!!pozdrawiam cieplutko asia

No to faktycznie niezla promocja...ja tez tak mialam tzn podobnie...kupilam sobie niby 2 samiczke krolika aby tej pierwszejs ie nie nudzilo..alez bylo moje zdziwnienie jak sie urodzilo 5 krolisiow...niestety mama nie zaakceptowala i szybko je uratowalismy...pamietam karmienia ich co 3 godz w nocy itd...w dodatku to byl moj poczatek ciazy:) niestety juz nie zyja:(:(:(:( a byly to najcudowniejsze kroliki....

Malinko to dobrze! no albo plasterki albo zastrzyk!niema co ryzykowac!!!

No i WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA WERONISI!!!!

No wiesz a po co mam chodzic co miesiac i czekac w k9olejce...tak to wszystko mam zalatwione :)
my sie nadal urlopujemy pogode mamy cudna!!! szkoda tylko ze niebylo kasy by gdzies wyjechac:(

reklama
Do góry