reklama
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
Naszczescie sytuacja opanowana uff narazie nie biore tabletek mam problem z zapamietywaniem zeby lykac. Raczej zdecyduje sie na plasterek.Wczoraj przyszla @ wieczorem a jak brzuch bolal kurcze myslalam ze sie cos zmienie po dzidzi a tu klops
pchełka10.05
Zadomowiona(y)
witajcie dziewcznki :-)) lilith sliczny ten twój skarbek ;D ja z mezusiem narazie sie przytulamy i jak bedzie to bedzie nie myslimy o tym a raczej staramy sie nie myslec heheheh ale wiecie co mi sie wczoraj przydazyło !!!! kupiłam sobie 4 miesice temu koszatniczke kazdy móił ze to jest samec wiec nosi imionko MAXIU hehh az tu wczoraj MAXIU A RACZEJ MAXIA okociła sie !!!! ma 5 maluchów !!! jestm w szoku !!!!!! cały czas sadziłam ze to samiec tymbardziej ze mam tylko jedna koszatniczke i nie dopuszczałam nigdy musiałam juz zaciazona kupic ze sklepu!!!! mezus sie cieszy bo malenstwa sa przesliczne !!!!!!!!!pozdrawiam cieplutko asia
m.a.l.i.n.k.a
hehehe niezly numer no iwdzisz masz 6 w cenie 1
No to faktycznie niezla promocja...ja tez tak mialam tzn podobnie...kupilam sobie niby 2 samiczke krolika aby tej pierwszejs ie nie nudzilo..alez bylo moje zdziwnienie jak sie urodzilo 5 krolisiow...niestety mama nie zaakceptowala i szybko je uratowalismy...pamietam karmienia ich co 3 godz w nocy itd...w dodatku to byl moj poczatek ciazy niestety juz nie zyja a byly to najcudowniejsze kroliki....
Malinko to dobrze! no albo plasterki albo zastrzyk!niema co ryzykowac!!!
No i WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA WERONISI!!!!
Malinko to dobrze! no albo plasterki albo zastrzyk!niema co ryzykowac!!!
No i WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA WERONISI!!!!
m.a.l.i.n.k.a
LILITH nio trzeba przestac ryzykowac: ) niedlugo wybieram sie do gina i zobaczymy
m.a.l.i.n.k.a
heheh no to neizly ten zapasik
reklama
m.a.l.i.n.k.a
no niestety kochanie i tka bwya u nas tez cienko z kasiorka