reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

witajcie kofffane :-) u mnie niestety po staremu czyli w pjedynke :-( a teraz musze zawiesic starania na ok 1-2 lat :-( wyjezdzam do hiszpani na kontrakt .. mam pytanko do elzbietki : kochana elzbietko wykryto u mnie astme (mam wielka allergie :-( ) i przepisano mi 2x dziennie po 1 tabletce do ihchalatora "ZOFIRON" słyszałam ze nie mozna go uzywac w czasie ciazy a ja mam go brac przez długi okres czasu :-( bardzo sie boje a co bedzie jezeli okaze sie ze jestem w ciazy i musze go zarzywac dalej ?? jestem przerazona zawiesilismy staranka na czas pobytu w hiszpani jednak maz bedzie do mnie przyjezdzał 1-2 w miesiacu a po 6 miesiacach przyjedzie na stale i nie moge wykluczyc wpadki ... odpisz prosze bo bardzo sie martwie pozdrawiam cieplutko asia

reklama
hej siostra!!!
oj zas tyle mnie nie bylo....musielismy sie jakos dogadac itd ale powiem ci ze bylo baaardzo ciezko! juz nawet sie rozeszlismy i nie wiem wsumie jak sie udalo cos zgrac....wazne ze teraz oboje wzielismy sie w garsc!!!oj oby bylo dobrze!

No a wczoraj Weronisia skonczyla 9 miesiecy!wszystkiego naj!
i jak gardelko?

Pchelko szkoda ze odkladasz starania:(:(

Ja juz jestem :-) ... i to juz nie w dwupaku :-)

Malinko, Lilith buziaki cioteczki :happy:

Lilith widzialam na brzuszkach ze prosilas abym odezwala sie na GG .. przepraszam ale mialam formata kompa i stracilam wszystkie numery ... jesli mozesz to odezwij sie Ty do mnie :happy:

A to moj synalek :happy:

No wlasnie ja prosilam abys ty sie odezwala bo tez potracilam numery:(
ale jak co to : 1408920!!! klikaj jak tylko znajdziesz chwilke!!! oj tesknilam za toba i mimo iz dlugo na forum znow nie wchodzilam to zagladalam na szybkosci by zobaczyc co z toba i dziewczynami :)
Dawidka widzialam i jest cudny!!! jeszcze raz wielkie gratulacje!!!!!!!!tak sie ciesze ze jestes szczesliwa!!!

hej dziewczyny sorki ze mnie tak dlugo nie bylo ale mam straszne problemy z internetem az szkoda gadac

LILITH siostra milo ze sie martwila. Gardlo Weronisi juz oki. U nas pada snieg:( i jest golne zimno ibrzydko za szybko ta zima :(

MONIqA kochana tak sie ciesze a synalus sliczniutki

no troche mnie wystraszylas a nie napisalam sms bo minuty mis ie skonczyly:(
Jak coreczka?Judi szybciutko nam sie rozwija:)
tu zdjecia:
s5001838resizerp0.jpg

s5001839resizerc8.jpg

s5001842resizekd2.jpg

s5001843resizeqn0.jpg

s5001786resizerk8.jpg

wspinam sie na mame:
s5001848resizewh9.jpg

tak sobie chodze:
s5001850resizeuz4.jpg

s5001857resizebq6.jpg

s5001859resizehv4.jpg

s5001860resizebl3.jpg

a tak siedze:
s5001856resizexw8.jpg

s5001858resizeis9.jpg

s5001866resizevo4.jpg

no to was zasypalysmy:)

Dzieki dziewczeta .. Dawidek rowniez dziekuje :happy:

Lilth Judytka
jest po prostu wspaniala ... jest sliczna ... a usmiech ma rozbrajający :-)

a dziekuje dobrze daje sie we znaki jak tylko morze:) ja mam dzis @ i strasznie mnie boli brzucho brrrr fajnie bylo jak go nie bylo w ciazy :) nie dziewczyny?

reklama
Do góry