reklama
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
LILITH zdjecia super!! ciesze sie ze uwas jest zajebiscie
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Lilith! Malutka cudna! Jak mama! ;D Silna jest! Olo dopiero teraz ręce na brzuchu prostuje, ale on ma co dźwigać - 8kg! ;D Fajnie, że czasem coś tu wkleisz, bo to jedyna okazja, żebym Judi zobaczyła.
Judi bardzo dziekuje! no a wklejam tu z przyzwyczajenia bo brzuszek tez wklejalam
Ale cora to caly tato po mnie ma tylko oczka
siostra ja tez sie ciesze!maz sie niesamowicie stara az jestem w szoku i z mala tez mus ie znow super uklada!
Ale cora to caly tato po mnie ma tylko oczka
siostra ja tez sie ciesze!maz sie niesamowicie stara az jestem w szoku i z mala tez mus ie znow super uklada!
Elżbietka
mother of two sons&angel
Lilith, rośnia łamaczka męsklich serc jest piękna!
m.a.l.i.n.k.a
LILITH nawet nie wiesz jak sie ciesze towim szczesciem siostrzyczkoo.Umnie tez jest oki tylko mam troche problemow z ojcem no i spoznia mi sie @
Malinko tez mis ie spozniala..jej ale jazda byla ciagle z dziewczynami pisalam co i jak...az 6 dni!!! a na tabletkach jestem... no ale dostalam wczoraj w nocy wsumie bardzo sie ciesze ... ale wiesz tak bardzo brakuje mi brzuszka i okresu ciazy ze juz niemoge sie doczekac jak znow bedziemy sie starac a jak teraz bym byla znow bym byla mama majowa i tak mi teskno za tym...ale co tam bede mama majowa 2008!!!
A tys ie cieszysz ze sie spoznia? mialas wczensije regularny? bo przy karmieniu itd to to roznie bywa i mozesz nie miec takich regularnych
A tys ie cieszysz ze sie spoznia? mialas wczensije regularny? bo przy karmieniu itd to to roznie bywa i mozesz nie miec takich regularnych
reklama
m.a.l.i.n.k.a
wiesz wcale sie nie ciesze to by bylo zaszybko.Ja zawsze mialam nie regularne ale po ciazy wszystko elegancko reularnie a teraz klops mam nadzieje ze to tylko stres albo to karmienie