reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

i reszta:

wkoncu zmniejszone:

troche ich zamiescilam bo dawno sie nie pokazywalysmy:)
resizeofresizeofresizeofs5001354wy8.jpg

na spacerku:
resizeofs5001356ha1.jpg

resizeofs5001358ta4.jpg

resizeofs5001364nd2.jpg

na brzuszku:
resizeofs5001397ol7.jpg

dalszy ciag:
resizeofs5001409wp3.jpg

resizeofs5001413yi9.jpg

resizeofs5001418gf1.jpg

resizeofs5001421bx2.jpg

reklama
Lilith! Malutka cudna! Jak mama! ;D Silna jest! Olo dopiero teraz ręce na brzuchu prostuje, ale on ma co dźwigać - 8kg! ;D Fajnie, że czasem coś tu wkleisz, bo to jedyna okazja, żebym Judi zobaczyła. ;)

Judi bardzo dziekuje! no a wklejam tu z przyzwyczajenia bo brzuszek tez wklejalam:)
Ale cora to caly tato po mnie ma tylko oczka:)

siostra ja tez sie ciesze!maz sie niesamowicie stara az jestem w szoku i z mala tez mus ie znow super uklada!

Malinko tez mis ie spozniala..jej ale jazda byla ciagle z dziewczynami pisalam co i jak...az 6 dni!!! a na tabletkach jestem... no ale dostalam wczoraj w nocy :) wsumie bardzo sie ciesze ... ale wiesz tak bardzo brakuje mi brzuszka i okresu ciazy ze juz niemoge sie doczekac jak znow bedziemy sie starac:) a jak teraz bym byla znow bym byla mama majowa i tak mi teskno za tym...ale co tam bede mama majowa 2008!!! :)
A tys ie cieszysz ze sie spoznia? mialas wczensije regularny? bo przy karmieniu itd to to roznie bywa i mozesz nie miec takich regularnych:)

reklama
wiesz wcale sie nie ciesze to by bylo zaszybko.Ja zawsze mialam nie regularne ale po ciazy wszystko elegancko reularnie a teraz klops :( mam nadzieje ze to tylko stres albo to karmienie

Do góry