reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

LILITH, serce mi się kraje jak czytam, że raz się wam układa, a za pare dni znowu dołek... A może twoja druga połowa nie potrafi się jeszcze odnaleźć w nowej sytuacji, tzn że dzidzia już jest na tym świecie i odreagowuje kłótniami. Mężczyźni też przeżywają kryzys poporodowy, Koleżanki mąż też miał takie historie. Przez pierwszy miesiąc było nawet, nawet, a potem zaczęło mu odbijać. Wkońcu się koleżanka wku... po kolejnej kłótni, ubrała się i trzasnęła drzwiami budząc Kubusia. Wróciła po 4 godzinach ok 23 (Kuba nie jest karmiony piersią) i zastała ich dwóch śpiących w łużku w ubraniach, w kuchni był bałagan, bo jej chłopie nie mogło sobie z butelką poradzić :) ale ten widok był uroczy... kłótnie się co prawda nie skończyły, ale są rzadsze i kończą się logiczną rozmową :)

Trzymaj się słoneczko, oby Ci się wreszcie ułożyło :)

reklama
Sol kochanie odnalazl sie napewno w nowej sytuacji bo on sie nia zajmowal caly czas na okraglo przez 3 tyg mi podawal ja tylko do karmienia czasem a ja wylegiwalam sie w wyrku! zmienilos ie jak wrocil do roboty a teraz prawie wogole go niema-do dzis:) bo tyral zebysmy mieli mily urlop i zeby mozna bylo malej pare rzeczy kupic-krzeselko itd.
mysle ze teraz sie ulozy bo od przyszlego tyg ma 1 zmiane a potem urlop!!!!!:):)

Siostra gdzie jestes? ale ty imprezujesz!

HEJ SIOSTRZYCZKO!!!! hehe narazie skonczylam imprezowac chociaz na sobote dostalam zaproszenie do kumpeli na impreze ale to ponad 40 km odemnie wiec odpada. Jak to moj tata mowi narazie mamy czas by szalec:) hehe narazie musze siedziec w domku i 0 imprez no chybaze spotkania ze znjaomkami. Moj brat wyjechal wczoraj do Hiszpani i nie ma kto sie zajmowac malo :)

oj no to lipka troche....a kiedy wraca? ja jutro sie wybieram na Blonia jak bedzie ladnie piwka sie napije czy cos:)
a wieczorem pewnie znajomi przyjda choc chyba nie mam ochoty...

Malej ida zeby naraz 2 gorne jedynki a powoli i dolne...czuje sie strasznie...wiesz Mala prawie wogole nie placze na codzien a teraz non stop....i jesc nie chce...oj oj :(

wszystkie mosialysmy przez to przejsc:) moja mala jak wyrastaly jej zabki doprowadzala mnie do szalenstwa cale noce spedzone na bujaniu,noszeniu na rekach itp . A brat wraca za 2 tyg strasznie sie stesknie :( a ty czemu nie masz ochoty na wizyty znajomych>?

bo wieczorem jest tak padnieta ze marze o tym by sie isc polozyc....a pozatym cale dnie spedzam tylko z mala i jakos taks ie odzwyczailam... wiesz i ta depresja...i pewnie dlatego....

no a 2 tyg to faktycznie duzo...i nie bedzie gdzie Weronisi zostawic:(

resizeofs5001378ip3.jpg

resizeofresizeofs5001367zo7.jpg

Nasza Bobolina :)

Siostra!! u nas jest fantastycznie znow i juz chyba tak zostanie:):) ale jestem szczesliwa!

reklama
Do góry