reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
Pchelko ja tez ci zycze wpadki a jak nie to szybkiego zaciazenia:)
Malinko znow troche lepiej...ale mimo iz wiem ze tak to jest ze sa gorsze chwile i lepsze to ja juz poprostu nie mam sily sto razy gadac o tym samym itd zeby potem znow wrocilo do dawnego stanu:(

LILITH kotku doskonale cie rozumiem ale chyba juz taki jest nasz los kobiet?? ja ostatnio jestem nie wyspana chociaz mala juz ladnie spi (przez jakis czas wcale nie chciala w nocy spac za to w dzien spala) jestem zmeczona jakas a jutro jeszcze mam urodziny taty 50 i impreza sie szykuje ah :)

milej imprezki!!!!
Ja mialam wczoraj gosci z okazji urodzinek imieninek i imeninek meza:)
znow zaczyna byc lepiej no i faktycznie taki nasz los...
a moja spi od 1 miesiaca cala noc teraz albo sie obudzi raz na karmienie albo wcale:) zasypia okolo 20-21 i spi do 6:) a i tak jestem niewyspana bo teraz mielismy remoncik i chodzilam spac o 3 a o 6 juz trza bylo wstac:(

wiesz przemalowywalismy salon z kuchnia i jadalnia narazie.wywalilismy meble stare z salonu i dalismy nowe mala sofe 2 bo tamto tylko wadzilo .malowalismy na jarzebinowy i dyniowy tak srobiarsko:) drzwi itd.teraz czeka nas jeszcze sypialnia i sufit w lazience:) jest slicznie teraz:) tak nowo czysto i wogole fajowo:) oczywiscie zadluzylismys ie strasznie ale jak rodzinka przyszla to czesc juz sie zwrocila a za tydzien przyjdzie druga czesc wiec klopot z glowy:)

wogole to moj teraz strasznie duzo pracuje i wogole sie prawie nie widzimy ale to dlatego ze we wrzesniu ma urlop i stwierdzil ze woli potryac jeden miesiac ale przynajmniej bedziemy moglis ie gdzies wybrac i nie bedzie ze tu brakuje czy tam :) no i juz jestesmy ponad tysiac do przodu:)

Malinko tak patrze codziennie i widze ze suwaczek Weroniki sie nie zmienia...

Wogole siostra mam mega dola....zas sie pozarlismy no normalnie nawet nie wiem o co:(no i chyba pojde jutro do mamy...jeszcze zobacze co i jak bedzie dzis po jego robocie lub jutro rano.ale prawde powiedziawszy marzy mis ie odpoczynek!!!!nie od niego oczywiscie ale taki poprostu...oon ma teraz 2 zmiane a ja gnije w tym domu i umieram z nudow:(:(

Czesc kobietki :)

Lilith tak podczytalam co nieco ;) .. a moze u Ciebie sa nisze wrzodowe i dlatego masz taka diete .. to nie wrzody, ale boli podobnie ::) ... wiem cos na ten temat bo niestety u mnie dziedziczne ... mam po tacie, ale na szczescie nie wrzody tyl;ko wlasnie nisze wrzodowe
a z tym Twoim facetem to ojoj ::) ... dajcie sobie na jakis czas na luz ... krotka przerwa moze Wam pomoze .... jedz do mamy i odpocznij troche ... zatesknicie i klocic sie skonczycie ( az mi sie rymlo) ... a moze to taki stresior u Was ? .. tak czy siak , mam nadzieje ze niebawem wsio sie ulozy i bedzie znowu pieknie :-*

Malinko imprezowiczko ;) ... wyimprezuj sie za Nas wszystkie ;) :D

Pchelko zycze szybkiej wpadeczki :)

reklama
Moniqa kochanie juz jest znow oki! a mala jest podziebiona wiec nic z tego.....mysle ze to ze zmeczenia jestesmy przewrazliwieni itd....sama juz nie wiem zobaczymy jak to bedzie jak bedziemial urlopek i wkoncu bedziemy razem:)

Do góry