reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
Pchelko ja tez ci zycze wpadki a jak nie to szybkiego zaciazenia:)
Malinko znow troche lepiej...ale mimo iz wiem ze tak to jest ze sa gorsze chwile i lepsze to ja juz poprostu nie mam sily sto razy gadac o tym samym itd zeby potem znow wrocilo do dawnego stanu:(

LILITH kotku doskonale cie rozumiem ale chyba juz taki jest nasz los kobiet?? ja ostatnio jestem nie wyspana chociaz mala juz ladnie spi (przez jakis czas wcale nie chciala w nocy spac za to w dzien spala) jestem zmeczona jakas a jutro jeszcze mam urodziny taty 50 i impreza sie szykuje ah :)

milej imprezki!!!!
Ja mialam wczoraj gosci z okazji urodzinek imieninek i imeninek meza:)
znow zaczyna byc lepiej no i faktycznie taki nasz los...
a moja spi od 1 miesiaca cala noc teraz albo sie obudzi raz na karmienie albo wcale:) zasypia okolo 20-21 i spi do 6:) a i tak jestem niewyspana bo teraz mielismy remoncik i chodzilam spac o 3 a o 6 juz trza bylo wstac:(

wiesz przemalowywalismy salon z kuchnia i jadalnia narazie.wywalilismy meble stare z salonu i dalismy nowe mala sofe 2 bo tamto tylko wadzilo .malowalismy na jarzebinowy i dyniowy tak srobiarsko:) drzwi itd.teraz czeka nas jeszcze sypialnia i sufit w lazience:) jest slicznie teraz:) tak nowo czysto i wogole fajowo:) oczywiscie zadluzylismys ie strasznie ale jak rodzinka przyszla to czesc juz sie zwrocila a za tydzien przyjdzie druga czesc wiec klopot z glowy:)

wogole to moj teraz strasznie duzo pracuje i wogole sie prawie nie widzimy ale to dlatego ze we wrzesniu ma urlop i stwierdzil ze woli potryac jeden miesiac ale przynajmniej bedziemy moglis ie gdzies wybrac i nie bedzie ze tu brakuje czy tam :) no i juz jestesmy ponad tysiac do przodu:)

Malinko tak patrze codziennie i widze ze suwaczek Weroniki sie nie zmienia...

Wogole siostra mam mega dola....zas sie pozarlismy no normalnie nawet nie wiem o co:(no i chyba pojde jutro do mamy...jeszcze zobacze co i jak bedzie dzis po jego robocie lub jutro rano.ale prawde powiedziawszy marzy mis ie odpoczynek!!!!nie od niego oczywiscie ale taki poprostu...oon ma teraz 2 zmiane a ja gnije w tym domu i umieram z nudow:(:(

Czesc kobietki :)

Lilith tak podczytalam co nieco ;) .. a moze u Ciebie sa nisze wrzodowe i dlatego masz taka diete .. to nie wrzody, ale boli podobnie ::) ... wiem cos na ten temat bo niestety u mnie dziedziczne ... mam po tacie, ale na szczescie nie wrzody tyl;ko wlasnie nisze wrzodowe
a z tym Twoim facetem to ojoj ::) ... dajcie sobie na jakis czas na luz ... krotka przerwa moze Wam pomoze .... jedz do mamy i odpocznij troche ... zatesknicie i klocic sie skonczycie ( az mi sie rymlo) ... a moze to taki stresior u Was ? .. tak czy siak , mam nadzieje ze niebawem wsio sie ulozy i bedzie znowu pieknie :-*

Malinko imprezowiczko ;) ... wyimprezuj sie za Nas wszystkie ;) :D

Pchelko zycze szybkiej wpadeczki :)

reklama
Moniqa kochanie juz jest znow oki! a mala jest podziebiona wiec nic z tego.....mysle ze to ze zmeczenia jestesmy przewrazliwieni itd....sama juz nie wiem zobaczymy jak to bedzie jak bedziemial urlopek i wkoncu bedziemy razem:)

Do góry