reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

Ja tez kocham mojego lobuza bo inaczej sie nie da:)
Ale wkorzyl mnie dzis strasznie!!!!nie dosc ze poszlam spac dopiero o 2 w nocy to musialam wstac juz o 6...a ten wylegiwal sie do po 11 i nie dalos ie go z wyra sciagnac mimo iz wiedzial ze raz dwa trzeba leciec na szczepienie...poryczalam sie oczywiscie nagadalam mu i poszlam sie zamknac w kibelku...jak wyszlam to juz sie ubieral hihi:):):)

Co do humorkow w ciazy to mialam straszne cala ciaze a po porodzie to wogole szkoda gadac:( no ale tak to juz jest i faceci powinni to zaakceptowac a nie mowic ze powinnysmy nad soba panowac!

reklama
Oj Oj nie mow nic na temat zoladka bo ja teraz po ciazy znow mam z nim problemy:( co jakis czas mam robiona gastroskopie i dieta jak przy wrzodach- oczywiscie sie nie stosuje bo nic bym niemogla jesc:(
a z koscmi to moze powinnas isc do lekarza? moze za malo wapnia mialas w ciazy i teraz kosci daja o sobie znac?

niby nie...ale taka diete kazali mi wprowadzic i pow ze pewnie i tak za niedlugo bede miala z powodu stresu...ale teraz z tego powodu i zmeczenia mam tylko arytmie...

robili ci gastroskopie i pobierali do badania na Helicobacter?
To dobrze ze wszystko oki...a ja tragicznie ze zdrowiem a widzisz niemamnawet gdzie malej zostawic zeby isc to skontrolowac:( ostatnio mialam cisnienie 89 na 46:( ale sie wtedy wystraszylam...

moze i moze ...wiesz strasznie duzo by opowiadac jak to z nimi jest...zreszta chyba juz pisalam wczesniej ze teraz sa jakies nieporozumienia i malo sie nia zajmuje i ona sie odzwyczaila...przez to po pewnym czasie sa straszne placze:(
wogole znow nams ie nie uklada...szkoda gadac...

reklama
witajcie koffane dziewczynki ;D dawno mnie nie było jednak co dziennie sprawdzam "nowosci " na bb :laugh: :laugh: ja powazne starania zaczynam od konca pazdziernika :D ale i juz teraz zdaza nam sie z mezusiem zapomniec jak sie przytulamy ;D ;D ;D hehehe moze uda nam sie "wpasc" hehe pozdrawiam was cieplutko i dobranooc wszystkim asia

Do góry