reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

Ja tez kocham mojego lobuza bo inaczej sie nie da:)
Ale wkorzyl mnie dzis strasznie!!!!nie dosc ze poszlam spac dopiero o 2 w nocy to musialam wstac juz o 6...a ten wylegiwal sie do po 11 i nie dalos ie go z wyra sciagnac mimo iz wiedzial ze raz dwa trzeba leciec na szczepienie...poryczalam sie oczywiscie nagadalam mu i poszlam sie zamknac w kibelku...jak wyszlam to juz sie ubieral hihi:):):)

Co do humorkow w ciazy to mialam straszne cala ciaze a po porodzie to wogole szkoda gadac:( no ale tak to juz jest i faceci powinni to zaakceptowac a nie mowic ze powinnysmy nad soba panowac!

reklama
Oj Oj nie mow nic na temat zoladka bo ja teraz po ciazy znow mam z nim problemy:( co jakis czas mam robiona gastroskopie i dieta jak przy wrzodach- oczywiscie sie nie stosuje bo nic bym niemogla jesc:(
a z koscmi to moze powinnas isc do lekarza? moze za malo wapnia mialas w ciazy i teraz kosci daja o sobie znac?

niby nie...ale taka diete kazali mi wprowadzic i pow ze pewnie i tak za niedlugo bede miala z powodu stresu...ale teraz z tego powodu i zmeczenia mam tylko arytmie...

robili ci gastroskopie i pobierali do badania na Helicobacter?
To dobrze ze wszystko oki...a ja tragicznie ze zdrowiem a widzisz niemamnawet gdzie malej zostawic zeby isc to skontrolowac:( ostatnio mialam cisnienie 89 na 46:( ale sie wtedy wystraszylam...

moze i moze ...wiesz strasznie duzo by opowiadac jak to z nimi jest...zreszta chyba juz pisalam wczesniej ze teraz sa jakies nieporozumienia i malo sie nia zajmuje i ona sie odzwyczaila...przez to po pewnym czasie sa straszne placze:(
wogole znow nams ie nie uklada...szkoda gadac...

reklama
witajcie koffane dziewczynki ;D dawno mnie nie było jednak co dziennie sprawdzam "nowosci " na bb :laugh: :laugh: ja powazne starania zaczynam od konca pazdziernika :D ale i juz teraz zdaza nam sie z mezusiem zapomniec jak sie przytulamy ;D ;D ;D hehehe moze uda nam sie "wpasc" hehe pozdrawiam was cieplutko i dobranooc wszystkim asia

Do góry