reklama
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Misia_q trudno wyczuc jak sie czuje .. raz dobrze, raz fatalnie :| ... jak narazie uskuteczniam lezenie .. od czasu do czasu tylko wchodze na BB zobaczyc co nowego ... to sie pessar nazywa ( dobrze wiedziec ) ... okaze sie 11 lipca ... jesli nie bedzie poprawy to bedziemy zakladac .. mam nadzieje ze jednak wszystko wroci do normy .... aczkolwiek tak sobie mysle ze moze lepiej zalozyc ? .. 29 lipca jedziemy na wesele ... z tym czyms napewno bedzie bezpieczniej ... pozniej chcemy na wakacje nad morze wyjechac .. to samo, z tym bezpieczniej : ... zreszta sama nie wiem co lepsze :| ... a teraz to jeszcze sie mecze .. glupio pisac , ale od 4 dni nie umiem sie "wyrobic" :-[ ... nic nie skutkuje ... zadne mieszanki, typu mleko i ogorki ... chyba wyprobuje czopki glicerynowe ... kurcze :
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
farba byla GARNIER nie mialam wtedy okresu. Wczoraj ufarbowalam SCHWARZKOPF BRILLANCE lepiej pokryla i maila w sobie odzywke do utrfalania koloru wiec moze juz sie nei zmyje mam nadzieje
S
Sol
Gość
Dziewczynki co tam u was? Ja żadko teraz siedzę ma bb bo nie mam czasu
11.04.o6 przeszłam zabieg laparoskopowy usuwania torbieli z jajnika i udrażniania jajowodów, teraz tylko się starać by wypadało, tylko że po zabiegu rozstałam się ze swoim facetem z którym byłam 14 miesięcy...
Oświadczam wszem i wobec, że od 13 czerwca jestem technikiem farmacji.
Ogólnie żyję i mam się całkiem dobrze, ale mogę być dostępna tylko pod mailem lub telefonem komórkowym. Więc jakby były jakieś zloty planowane, to ja bardzo chętnie, tylko dajcie mi wcześniej jakiś znak.
Buziaczki i pozdrawiam wszystkie stare znajome i nowe forumowiczki
11.04.o6 przeszłam zabieg laparoskopowy usuwania torbieli z jajnika i udrażniania jajowodów, teraz tylko się starać by wypadało, tylko że po zabiegu rozstałam się ze swoim facetem z którym byłam 14 miesięcy...
Oświadczam wszem i wobec, że od 13 czerwca jestem technikiem farmacji.
Ogólnie żyję i mam się całkiem dobrze, ale mogę być dostępna tylko pod mailem lub telefonem komórkowym. Więc jakby były jakieś zloty planowane, to ja bardzo chętnie, tylko dajcie mi wcześniej jakiś znak.
Buziaczki i pozdrawiam wszystkie stare znajome i nowe forumowiczki
m.a.l.i.n.k.a
sol strasznie mi przykro z powdu faceta ale taka kobieta jak ty znajdzie sobie szybko leprzy obiekt zainteresowania. pOZDRAWIAM
reklama
Czarodziejka
MoniQa pisze:Misia_q trudno wyczuc jak sie czuje .. raz dobrze, raz fatalnie :| ... jak narazie uskuteczniam lezenie .. od czasu do czasu tylko wchodze na BB zobaczyc co nowego ... to sie pessar nazywa ( dobrze wiedziec ) ... okaze sie 11 lipca ... jesli nie bedzie poprawy to bedziemy zakladac .. mam nadzieje ze jednak wszystko wroci do normy .... aczkolwiek tak sobie mysle ze moze lepiej zalozyc ? .. 29 lipca jedziemy na wesele ... z tym czyms napewno bedzie bezpieczniej ... pozniej chcemy na wakacje nad morze wyjechac .. to samo, z tym bezpieczniej : ... zreszta sama nie wiem co lepsze :| ... a teraz to jeszcze sie mecze .. glupio pisac , ale od 4 dni nie umiem sie "wyrobic" :-[ ... nic nie skutkuje ... zadne mieszanki, typu mleko i ogorki ... chyba wyprobuje czopki glicerynowe ... kurcze :
MoniQa mam dokladnie to samo...pomaga mi jak jem musli na sniadanie i pije aktimel....byly jednak momenty ze chcialam brać już czopki...dla mnie zaparcia to najgorsze co może być, tym bardziej ze nigdy nie mialam z tym problemów.....
może warto po poradę udac sie do lekarza, skoro domowe sposoby nie skutkują....
buźki