reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

Czarodziejka ufff na szczescie u mnie zakonczylo sie domowymi sposobami :D ... kawka z melkeim ( nie smietanka do kawy)  .. teraz codziennie idzie jak pieknie :D ... a jak u Ciebie sytuacja  ?? ;)

LILITH, Malinka, Misia_q gdzie mamuski podziewacie .. moze jakies zdjatka Waszych pociech zapodacie Nam :) .. buziolki :-*

reklama
hehe, MoniQa a pokażę na chwilkę bo potem to wykasuję zdjęcie...

paluch2.jpg

ale miałam wczoraj przygodę... wklejam to co wczoraj napisałam:
misia_q pisze:
dziewczyny.... co się dzisiaj stało :( aż cała drżę ...
Wiktor spadł nam z łóżka... ja do 3:00 rano się uczyłam i jak już poszłam spać to byłam tak nieprzytomna, że nie kontrolowałam co on robi, spał między nami, a Kuba nigdy nie ma tak czujnego snu jak ja... obudził mnie huk... i płacz... Wiktor leżał na podłodze na panelach, na wznak główką w naszą stronę... boże... ryczę jak o tym piszę... natychmiast się zerwaliśmy i przytuliliśmy żeby już tak strasznie nie płakał... Kuba w między czasie go obmacywał czy z czaszką wszystko ok. zbadał mu obojczyki, kręgosłup i całe ręce i nogi... To były najgorsze chwile w moim życiu...
Wiktor szybko się uspokoił i zaczął się uśmiechać... jezu dzięki Bogu. Idziemy z nim do pediatry na kontrolę, ale ze wstepnego badania wiem już że wszystko ok. Jakbym nie studiowała fizjoterapii to chyba bym wzywała pogotowie, ale na szczęście oboje wiemy na co zwracać uwagę w takich przypadkach więc już tak nie panikujemy... Wiktor się śmieje, 0 śladu fizycznego starcia z podłogą i nie wiem co bym zrobiła gdyby było inaczej...
Uważajcie na swoje dzieci, nigdy nic nie wiadomo... wygląda na to że Wiktor postanowił sobie popełzać - ale chyba zaliczył zawodowy pad jak w judo.... i dlatego mu się nic nie stało...

A najgorsze że mam egzamin o 13:30 a Kuba z nim idzie do pediatry o 13:45... tak bym chciała przy tym być, no ale trudno, Kuba wie co robi i sytuacja nie jest aż tak groźna... serce mnie boli....

:( :-[ :(

ale na szczęście już oki, ja egzamin napisałam a u pediatry wsjo w porządku się okazało...

Wiktorek jest przeslicznym chlopaczkiem ... cudowny :) ...
Misia_q dobrze ze sie wszystko dobrze skonczylo ... maly chcial pozwiedzac tylko ;) ... ucmokaj szkrabika ode mnie ;)

Ja dzisiaj tez przezylam chwile grozy ( opisalam to w watku glownym ) oparzylam sie patelnia w brzuch .. placz, krzyk i panika ::) ... ale sytuacja juz opanowana ;)

dziękuję kochanym cioteczkom za miłe słowa :) Wiku wycałowany z obu stron ;)
a co do wypadku to chyba ja się więcej strachu najadłam niż on :)

MoniQa
ojej ale przygoda z tą patelnią... kurcze najważniejsze że nic się nie stało... :) Dawidkowi chyba bardziej się udzieliło mamusi zdenerwowanie niż oparzenie :)

Hej dziewcyzny dawno mnie nie bylo bo nie mialam nettu pozatym stresuje sie jak nie wiem bo w poniedzialek zdaje na prawko :( i boje sie jak diabli

Misiaq dlatego my nie spimy z mala pomiedzy nami bo ja czasami tez mam mocny sen i nie kontaktuje co jest grane.PRzekaz Wiktorkowi buziaki od cioci

MONIQ o kude mam nadzieje ze juz tak nei bli niestety trzeba by bylo nic nie robic zeby sie nam nic nie stalo. Ucualuj maluszka

Malinko trzymam kciuki za prawko :)
Mnie juz nie boli, prawie juz zeszlo .. ale znajac zycie i siebie jeszcze nie raz sie poparze :D
Najwazniejsze ze Dawidkowi nic nie grozi i maluch buszuje w brzuchu ;)
Buziolki :)

LILITH, Misia_q a co u Was mamuski ?? :)

reklama
Do góry