reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
Ja 2 :) , moj maz cos mowil o 5 ;D ... Malinko za 4 lata ?? :o  dlugą przerwe sobie robicie ;) ... a jak tam Wasza kruszynka ? i ogolonie jak sie czujesz ?? @ chyba juz daje Ci spokoj ;)

MONIQA nio taka przerwe ustalilismy. Mala czuje sie dobrze rosnie jak na drozdzach i staje sie coraz bardziej marudna za wszystko ciaga i wszystko wymusza placzem. jA CZUJE SIE DOBRZE dzis sobie ufarbowalam wlsoki na czarno i jestem happy:) @ dala mi spokoj niestety za miesiac znowu sie pojawi ahhh mzoe szybciej sie zdecyduje na dzidzi :) przynajmiej ponad 9 miechow swietego spokoju od tej wiedzmy :)

heheh Malinko otoz to 9 miechow przerwy od wstretnej wiedzmy ;) ... super ze malutka rosnie jak na drozdzach ... ciagle cierpliwie czekam na zdjecia :) ... na Twoje zdjecie rowniez, a szczerze to powiem Ci ze wyobrazalam wlasnie sobie Ciebie w ciemnych wloskach, lekko kreconycg ;) ... buzka :-*

MONICZKO ogolnie to mam naturalne ciemny blad. No i troche mi sie kreca :) z czym walcze prostownica:) narazie mam dobry nastroj ale nie iwem jak dlugo bo nie wiem czy wam pisalam ale 10 lipca mam egzamin na prawko

LILITH cio tma u ciebie??

Malinko czyli bedziesz zmotoryzowaną mamą ;) ... wiesz ile lzej jest kiedy mozesz wsiasc w auto i nie prosic sie nikogo o podwozke ::) :) ... trzymam kciuki .. napewno sie uda :)

Witaj!!
Nie bylo mnie bo znow zepsul sie komputer a nie mialam nawet czasu napisac sms bo mialam straszne problemy z mala!
Judytka okrutnie ulewala przez ponad tydzien! nie przybrala zupelnie nic na wadze! idziemy na usg brzuszka i mamy ozne badania! jak na razie wystarczylo to ze dostala mleko dla dzieci z ulewaniem i wkoncu bidulka sie najada! wczesniej odrazu zwracala to co zjadla i znow chciala a tu nie wolno no i plakala:( mowie ci masakra!!!

Ja dostalam 1 @ i tez masakra! boli jak cholera a leje sie gorzej niz po porodzie!!! i z masa skrzepow itd:(:(
Postaram sie czesciej bywac bo z mala juz sie uklada!wyznaczylam jej taki tryb dnia ze juz coraz lepiej sie dogadujemy i rozumiem o co chodzi jak placze:) no i juz uczy sie ladnie spac w dzien!
ogolnie super jest w nocy, zasypia z reguly kolo 10 spi do 3-4 w nocy budzi sie je przebieramy i odrazu do wyra i sama pieknie zasypia.potem budzi sie kolo 7 czynnosci te same i spi do kolo 9 :)

Przesylamy tez calusy dla Weroniki bo dzis ma 5 miesiecy!!!!!!!!!

Lilith Gratulacje dla Judytki :) ... Pannica ma juz caly miesiąc :) .. wrzuc pare fotek Naszej gwiazdy :) ... ciesze sie ze zaczyna sie wszystko "prostowac" .. ja sie juz doczekac nie moge kiedy bede karmic, przwijac, usypiac, kąpac i bawic mojego Dawidka :) .. eHh ... byle do października ;) .. nie wiem czy wiesz , ale mowią ze Cie scigam z wielkoscią brzucha ;D ... planujecie gdzies wyjazd wakacyjny?

Malinko napewno uda sie za pierwszym razem ... oczywiscie zaraz sie pochwal :) ... a jak tam rodzinka?? wybieracie sie gdziesz na wakacje ?? :)

reklama
LILITH biedna JUDYTKA ale dobrze ze juz lepiej. ucaluj ja od cioci.A jednym slowem szybko dostalas@ ja mialam dluzsza przerwe bo dostalam dopiero w tym miesiacu.

MONIQA hmm co do wakacji to mamy zamiar wyjechac nad morze mala jest juz coraz grzeczniejsza wiec moze bysmy sobie poradzili ale troche obaw jest. No i nie wiadomo jak bedzie z kasa bo duzo wydatkow mamy, jak wiecie moj maz zalozyl niedawno firme i wszelaka kasa praktycznie idzie w nia by ja roziwnac.A ty gdzies wyjezdzasz ze swoja kochana rodzinka?

Do góry