reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
Ja 2 :) , moj maz cos mowil o 5 ;D ... Malinko za 4 lata ?? :o  dlugą przerwe sobie robicie ;) ... a jak tam Wasza kruszynka ? i ogolonie jak sie czujesz ?? @ chyba juz daje Ci spokoj ;)

MONIQA nio taka przerwe ustalilismy. Mala czuje sie dobrze rosnie jak na drozdzach i staje sie coraz bardziej marudna za wszystko ciaga i wszystko wymusza placzem. jA CZUJE SIE DOBRZE dzis sobie ufarbowalam wlsoki na czarno i jestem happy:) @ dala mi spokoj niestety za miesiac znowu sie pojawi ahhh mzoe szybciej sie zdecyduje na dzidzi :) przynajmiej ponad 9 miechow swietego spokoju od tej wiedzmy :)

heheh Malinko otoz to 9 miechow przerwy od wstretnej wiedzmy ;) ... super ze malutka rosnie jak na drozdzach ... ciagle cierpliwie czekam na zdjecia :) ... na Twoje zdjecie rowniez, a szczerze to powiem Ci ze wyobrazalam wlasnie sobie Ciebie w ciemnych wloskach, lekko kreconycg ;) ... buzka :-*

MONICZKO ogolnie to mam naturalne ciemny blad. No i troche mi sie kreca :) z czym walcze prostownica:) narazie mam dobry nastroj ale nie iwem jak dlugo bo nie wiem czy wam pisalam ale 10 lipca mam egzamin na prawko

LILITH cio tma u ciebie??

Malinko czyli bedziesz zmotoryzowaną mamą ;) ... wiesz ile lzej jest kiedy mozesz wsiasc w auto i nie prosic sie nikogo o podwozke ::) :) ... trzymam kciuki .. napewno sie uda :)

Witaj!!
Nie bylo mnie bo znow zepsul sie komputer a nie mialam nawet czasu napisac sms bo mialam straszne problemy z mala!
Judytka okrutnie ulewala przez ponad tydzien! nie przybrala zupelnie nic na wadze! idziemy na usg brzuszka i mamy ozne badania! jak na razie wystarczylo to ze dostala mleko dla dzieci z ulewaniem i wkoncu bidulka sie najada! wczesniej odrazu zwracala to co zjadla i znow chciala a tu nie wolno no i plakala:( mowie ci masakra!!!

Ja dostalam 1 @ i tez masakra! boli jak cholera a leje sie gorzej niz po porodzie!!! i z masa skrzepow itd:(:(
Postaram sie czesciej bywac bo z mala juz sie uklada!wyznaczylam jej taki tryb dnia ze juz coraz lepiej sie dogadujemy i rozumiem o co chodzi jak placze:) no i juz uczy sie ladnie spac w dzien!
ogolnie super jest w nocy, zasypia z reguly kolo 10 spi do 3-4 w nocy budzi sie je przebieramy i odrazu do wyra i sama pieknie zasypia.potem budzi sie kolo 7 czynnosci te same i spi do kolo 9 :)

Przesylamy tez calusy dla Weroniki bo dzis ma 5 miesiecy!!!!!!!!!

Lilith Gratulacje dla Judytki :) ... Pannica ma juz caly miesiąc :) .. wrzuc pare fotek Naszej gwiazdy :) ... ciesze sie ze zaczyna sie wszystko "prostowac" .. ja sie juz doczekac nie moge kiedy bede karmic, przwijac, usypiac, kąpac i bawic mojego Dawidka :) .. eHh ... byle do października ;) .. nie wiem czy wiesz , ale mowią ze Cie scigam z wielkoscią brzucha ;D ... planujecie gdzies wyjazd wakacyjny?

Malinko napewno uda sie za pierwszym razem ... oczywiscie zaraz sie pochwal :) ... a jak tam rodzinka?? wybieracie sie gdziesz na wakacje ?? :)

reklama
LILITH biedna JUDYTKA ale dobrze ze juz lepiej. ucaluj ja od cioci.A jednym slowem szybko dostalas@ ja mialam dluzsza przerwe bo dostalam dopiero w tym miesiacu.

MONIQA hmm co do wakacji to mamy zamiar wyjechac nad morze mala jest juz coraz grzeczniejsza wiec moze bysmy sobie poradzili ale troche obaw jest. No i nie wiadomo jak bedzie z kasa bo duzo wydatkow mamy, jak wiecie moj maz zalozyl niedawno firme i wszelaka kasa praktycznie idzie w nia by ja roziwnac.A ty gdzies wyjezdzasz ze swoja kochana rodzinka?

Do góry