reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

My to napewno nad morze ... Rowy :) ... wynajmujemy domek ..  w tym roku jednak z opalania sie nici ;) hihi .. ale co tam .. przynajmniej pooddycham swierzym powietrzem :) ...
Mam nadzieje ze uda Ci sie jednak wyjechac z powiekszona rodzinka nad morze .. dla niektorych to pierszy wyjazd bedzie ;) ... a pewnie juz sie doczekac nie mozesz kiedy Twoj maly brzdac bedzie biegac i takie wyjazdy bedą juz inaczej wygladac :)

reklama
Misia_q no to Wiktorek "poszaleje" ;) ... ja do Rowow jezdze co roku praktycznie ;D ... w zeszlym tylko wyjatek i odwiedzilismy Niechorze ;) .. jednak wracamy na stare smieci ;D ... tam przynajmniej wiem ze nie ma zbyt wielkiego ruchu turystow, moge przyjechac z psem i swietnie sie bawic ;)

MONIQA heh niom pierwsy wyjzad dla Weroniki I MOJEGO PIESIAKA Sarusi. ):) duza rodiznka tak samo jak u ciebie hehe :)

GWIAZDECZKA juz niedlugo

MISIAQ moze teraz troche lepiej bedize z opalaniem ;p

Moniqa musze isc na brzuszki i popatrzec!chyba ze tu zamiescisz? teraz mam mase do nadrobienia hihi:) no a ze mala w dzien wogole nie spi to niestety nie latwo znalezc czas :(
W dodatku zaczela mi nieladnie sypiac w nocy:( idzie spac kolo 10-11 wstaje o 4-5 -juak dawniej ale pozniej spi juz tylko do 7-8 i to jak dobrze pojdzie bo czasem to bywa ze wogole nie chce juz :(
Nie wiem juz czy to normalne ze w dzien nie spi ale juz przywyklam:( na spacerze tylko czasem sie zdrzemnie!
No i ogolnie patrzac to ja przesypiam maksymalnie 5 godzin:(:( oj ciezko jest strasznie! ciesze sie ze zajmuje sie juz soba:)

Wogole to strasznie mi zezuje co mnie nie pokoi...szczegolnie ze ostatnio zaczela zauwazac swoje raczki...wogole to chyba mieli racje w szpitalu ze jest bardzo silna:) no i chyba zybciej rosnie:) glowke juz trzymala jak miala 2-3 dni:) co prawda nie caly czas ale przez jakas chwile:) pamietam jak pielegniarki to przezywaly hihi:) tak samo juz pupcie unosi do gory:) ale ogolnie w kosc daje strasznie:(:(
Staram sie stworzyc ten "Latwy plan" co w jezyku niemowlat i faktycznie duzo pomaga ale ze snem nadal wielki problem:(

Co do wakacji to u nas niestety chyba nic z tego nie bedzie! a jak juz to moze jak maz bedzie mial urlop we wrzesniu tona kilka dni do Zakopca sie wybierzemy...no i kasa....przyznam ze mleko malej strasznie duzo nas kosztuje....ale najwazniejsze ze juz nie ulewa:)

co do zdjec to jak tylko zmniejsze to wkleje!!!!!!!!!!

pozdrawiam!!

LILITH specjal for you

pierwszy dzien 6 miesiaca ;)
pict0013000113yx.jpg

Ciesze sie ze mala juz nie ulewa ... a ze zezuje to podobno normalne u niemowlakow .. napewno przejdzie jej :) ... do Zakopca super wycieczka :) ... a czemu mleko kupujesz ? nie karmisz piersia ??
Buziolki :-* .. czekamy na zdjecia :)

LILITH to naprawde masz slina coreczke tylko pozazdrosicic. Moja dzidzia juz wcale nie spi w dzien to jest dopiero zapieprz ale za to w nocy spi dluzej. Jej tez trochje oczki lecialy ale jej przeszlo niemowleta slabo widza wiec mzoe dlatego

MONIQA sliczny brzus a zawartsco pewnie jeszcze ladniejsza

wiecie co dziewczyny mam problem :( mowilam wam ze sie ufarbowalam na czarno?? farba ktora nie powina sie zmywac tylko powina sie utrzymywac do odrastow. Garnier intensywan czern, no i po myciu mi sie zmylo gdzie nei gdzie i mam przeswity swoich brazowych wloskow., nie wie ktora z was moze dlaczego?

reklama
Do góry