reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

My to napewno nad morze ... Rowy :) ... wynajmujemy domek ..  w tym roku jednak z opalania sie nici ;) hihi .. ale co tam .. przynajmniej pooddycham swierzym powietrzem :) ...
Mam nadzieje ze uda Ci sie jednak wyjechac z powiekszona rodzinka nad morze .. dla niektorych to pierszy wyjazd bedzie ;) ... a pewnie juz sie doczekac nie mozesz kiedy Twoj maly brzdac bedzie biegac i takie wyjazdy bedą juz inaczej wygladac :)

reklama
Misia_q no to Wiktorek "poszaleje" ;) ... ja do Rowow jezdze co roku praktycznie ;D ... w zeszlym tylko wyjatek i odwiedzilismy Niechorze ;) .. jednak wracamy na stare smieci ;D ... tam przynajmniej wiem ze nie ma zbyt wielkiego ruchu turystow, moge przyjechac z psem i swietnie sie bawic ;)

MONIQA heh niom pierwsy wyjzad dla Weroniki I MOJEGO PIESIAKA Sarusi. ):) duza rodiznka tak samo jak u ciebie hehe :)

GWIAZDECZKA juz niedlugo

MISIAQ moze teraz troche lepiej bedize z opalaniem ;p

Moniqa musze isc na brzuszki i popatrzec!chyba ze tu zamiescisz? teraz mam mase do nadrobienia hihi:) no a ze mala w dzien wogole nie spi to niestety nie latwo znalezc czas :(
W dodatku zaczela mi nieladnie sypiac w nocy:( idzie spac kolo 10-11 wstaje o 4-5 -juak dawniej ale pozniej spi juz tylko do 7-8 i to jak dobrze pojdzie bo czasem to bywa ze wogole nie chce juz :(
Nie wiem juz czy to normalne ze w dzien nie spi ale juz przywyklam:( na spacerze tylko czasem sie zdrzemnie!
No i ogolnie patrzac to ja przesypiam maksymalnie 5 godzin:(:( oj ciezko jest strasznie! ciesze sie ze zajmuje sie juz soba:)

Wogole to strasznie mi zezuje co mnie nie pokoi...szczegolnie ze ostatnio zaczela zauwazac swoje raczki...wogole to chyba mieli racje w szpitalu ze jest bardzo silna:) no i chyba zybciej rosnie:) glowke juz trzymala jak miala 2-3 dni:) co prawda nie caly czas ale przez jakas chwile:) pamietam jak pielegniarki to przezywaly hihi:) tak samo juz pupcie unosi do gory:) ale ogolnie w kosc daje strasznie:(:(
Staram sie stworzyc ten "Latwy plan" co w jezyku niemowlat i faktycznie duzo pomaga ale ze snem nadal wielki problem:(

Co do wakacji to u nas niestety chyba nic z tego nie bedzie! a jak juz to moze jak maz bedzie mial urlop we wrzesniu tona kilka dni do Zakopca sie wybierzemy...no i kasa....przyznam ze mleko malej strasznie duzo nas kosztuje....ale najwazniejsze ze juz nie ulewa:)

co do zdjec to jak tylko zmniejsze to wkleje!!!!!!!!!!

pozdrawiam!!

LILITH specjal for you

pierwszy dzien 6 miesiaca ;)
pict0013000113yx.jpg

Ciesze sie ze mala juz nie ulewa ... a ze zezuje to podobno normalne u niemowlakow .. napewno przejdzie jej :) ... do Zakopca super wycieczka :) ... a czemu mleko kupujesz ? nie karmisz piersia ??
Buziolki :-* .. czekamy na zdjecia :)

LILITH to naprawde masz slina coreczke tylko pozazdrosicic. Moja dzidzia juz wcale nie spi w dzien to jest dopiero zapieprz ale za to w nocy spi dluzej. Jej tez trochje oczki lecialy ale jej przeszlo niemowleta slabo widza wiec mzoe dlatego

MONIQA sliczny brzus a zawartsco pewnie jeszcze ladniejsza

wiecie co dziewczyny mam problem :( mowilam wam ze sie ufarbowalam na czarno?? farba ktora nie powina sie zmywac tylko powina sie utrzymywac do odrastow. Garnier intensywan czern, no i po myciu mi sie zmylo gdzie nei gdzie i mam przeswity swoich brazowych wloskow., nie wie ktora z was moze dlaczego?

reklama
Do góry