reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
Malinko! Będziesz najlepsza rajdówą!! Nie denerwuj sie bo zdasz napewno!!
Nawet ja zdałam i mam już 10 lat...hhhhihiiiihiihi

Kochane Dziewczyny.Dziekuje wam bardzo za ta wiare.Strasznie mi na tym zalezalo zeby zdac ale niestety nie udalo sie :( z tego powdu strasznie mi smutasowo. Jedyne pocieszenie to to ze w piatek w nocy wyjezdzamy na 9 dni nad morze.

P.s Macie pozdrowienia od LILITH. Ma popsutego kompa ale wszystko u niej oki.Mala jej przesypia prawie cale noce

Malinko następnym razem zdasz juz napewno...już taka "objechana " będziesz że nie ma siły!!!
A dla Lilith również pozdrowionka!

uuuu Malinko nie martw sie ... zadko kiedy teraz zdaje za pierwszym razem ... oni licza na pieniazki ... nastepnym razem napewno sie uda :)
zycze milego wypoczynku ... dla calej rodzinki :)
pozdrow od Nas LILITH :)

malinko, teraz za pierwszym razem to mało kto zdaje. albo faktycznei nie da sie wymyśleć do czego sie przyczepić, albo dostaja w łapki...
a zwykli śmiertelnicy to musza troche potrenowac na placu egzaminacyjnym. ja zdałam za 3 razem,ale nikomu nie płaciłam za to :p

reklama
Do góry