reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
eee ale wtedy to byla straszna powodz!!! pamietam....
teraz tak napewno nie bedzie!!!!!nic sie nie martw! najgorsze roztopy juz chyba za nami wiec wiecej wylac sie nie powinno!!!! trzymam kciuki by bylo wszystko dobrze! ale napewno bedzie!!!!

MISIA kochana ja tez trzymam kciuki

LILITH juz blizej niz dalej to zobaczenia malej :) my dzis bylismy na spacerku z Weronisia i pieskiem i z mezme, bylo milusio tka cieplo wszystkie mamy z wozkami po wychdizly:)

wiecie mam problem....Malinko czy mialas cos takiego przed porodem ze zaczelas sie zastanawiac czy dasz sobie rade? tzn czy bedziesz umiala chycic mala przebrac okapac itd??? ja si edenerwuje ze sobie nie poradze:( przeciez to takie malenstwo:(boje sie ze jak zacznie plakac w domciu to nie bede wiedziala co sie dzieje i co zrobic:( mam nadzieje ze to normalne i nie potrzebnie znow panikuje:(
dzis mam ginka zobaczymy co i jak :):)
A co do spacerku to super!!!fajnie ze razem sobie chodzicie i spedzacie czas bo to bardzo wazne!!!!moj tez juz panikuje ze go odtrace jak mala sie urodzi...ale gluptas:)

KOCHANA SIOSTRO ja mialam takie obawy od poczatku ciazy :) wiec ty i tak masz spoznione hehe :) nie przejmuj sie serce mamy zawsze wyczuje czego potrzebuje jej dzidzia i sama zobaczysz ze sie nauczysz domyslac o co chodzi. Nie boj sie napewno sobie poradzisz pomysl ile mam na siwecie sobie radzi:) a ty taka wspaniala osobka nie moze bc od nich przeciez gorsza

dziekuje jestes KOCHANA!!
a wczoraj bylam na usg i nasza mala wazy juz 3000g :) hihi terminem usg to juz 38 tc:):) ale powiem ci ze jeszcze nie czuje sie porodowo:) dziwne :) mam nadzieje ze urodze po swietach hihi :):)

a tak wogole u nas padal dzis snieg:( tragedia z ta pogoda! juz mialam nadzieje ze bedzie tak pieknie! caluje!!!

ee tam jaka tma kochana, Dzis bylam na pierwszym kursie na prawko i po tych 3 godiznach padam :( tak mnei glowa obli jak nie wiem. A jutro znowu :( ale damy rade:)co do sniegu to okropnosc u nas sie ochlodzilo troche i deszczyk pokropuje.BUziaczki

Nic sie nie martw z tym prawkiem!!!! jakos trzeba przetrwac!!! ciezko jest ale potem to dopiero fajnie bedzie:):)
Co do pogody to u nas sypalo caly wczorajszy dzien i w nocy troche a dzis od rana slonce i cieplo!! no i zas te straszne roztopy:(:(

wogole to musze sie pochwalic ze juz nie duzo po wczoraj zostalo nam w pozadkach w sypialni co bardzo mnie uszczesliwia:)

LILITH jakos zyje hehe :) u nas chlodna a nawet nad ranem rpzymrozki.CO do prawka to 14 kwietnia mam egzamin wewnetrzny i ja kzdam to zaczne jazdy :) cykam sie troche hhehe

reklama
eee napewno zdasz!!!! nic nie boj!!! :) a ja sie dziwnie czuje od dwoch dni wiesz...brzuszek mi opadl i psychicznie taka niespokojna jestem i albo sobie wkrecam srobke ze urodze ze niedlugo albo faktycznie...sama nie wiem co o tym myslec:( troche sie nie pokoje:( no i w dodatku zaczelams ie bac tego porodu....ale uciec sie juz nie da ;D .
Skurczy jeszcze nie mam zadnych czop tez nie odszedl....ale czuje juz konkretny ucisk malej i mam bole pochwy itd, takie koocia:(:( wiec pewnie sie skraca...(mialam je juz wsumie ponad iesiac temu)...
teraz w panice piore rzeczy dla malej...

Do góry