reklama
eee ale wtedy to byla straszna powodz!!! pamietam....
teraz tak napewno nie bedzie!!!!!nic sie nie martw! najgorsze roztopy juz chyba za nami wiec wiecej wylac sie nie powinno!!!! trzymam kciuki by bylo wszystko dobrze! ale napewno bedzie!!!!
teraz tak napewno nie bedzie!!!!!nic sie nie martw! najgorsze roztopy juz chyba za nami wiec wiecej wylac sie nie powinno!!!! trzymam kciuki by bylo wszystko dobrze! ale napewno bedzie!!!!
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
MISIA kochana ja tez trzymam kciuki
LILITH juz blizej niz dalej to zobaczenia malej my dzis bylismy na spacerku z Weronisia i pieskiem i z mezme, bylo milusio tka cieplo wszystkie mamy z wozkami po wychdizly
LILITH juz blizej niz dalej to zobaczenia malej my dzis bylismy na spacerku z Weronisia i pieskiem i z mezme, bylo milusio tka cieplo wszystkie mamy z wozkami po wychdizly
wiecie mam problem....Malinko czy mialas cos takiego przed porodem ze zaczelas sie zastanawiac czy dasz sobie rade? tzn czy bedziesz umiala chycic mala przebrac okapac itd??? ja si edenerwuje ze sobie nie poradze przeciez to takie malenstwoboje sie ze jak zacznie plakac w domciu to nie bede wiedziala co sie dzieje i co zrobic mam nadzieje ze to normalne i nie potrzebnie znow panikuje
dzis mam ginka zobaczymy co i jak
A co do spacerku to super!!!fajnie ze razem sobie chodzicie i spedzacie czas bo to bardzo wazne!!!!moj tez juz panikuje ze go odtrace jak mala sie urodzi...ale gluptas
dzis mam ginka zobaczymy co i jak
A co do spacerku to super!!!fajnie ze razem sobie chodzicie i spedzacie czas bo to bardzo wazne!!!!moj tez juz panikuje ze go odtrace jak mala sie urodzi...ale gluptas
m.a.l.i.n.k.a
KOCHANA SIOSTRO ja mialam takie obawy od poczatku ciazy wiec ty i tak masz spoznione hehe nie przejmuj sie serce mamy zawsze wyczuje czego potrzebuje jej dzidzia i sama zobaczysz ze sie nauczysz domyslac o co chodzi. Nie boj sie napewno sobie poradzisz pomysl ile mam na siwecie sobie radzi a ty taka wspaniala osobka nie moze bc od nich przeciez gorsza
dziekuje jestes KOCHANA!!
a wczoraj bylam na usg i nasza mala wazy juz 3000g hihi terminem usg to juz 38 tc ale powiem ci ze jeszcze nie czuje sie porodowo dziwne mam nadzieje ze urodze po swietach hihi
a tak wogole u nas padal dzis snieg tragedia z ta pogoda! juz mialam nadzieje ze bedzie tak pieknie! caluje!!!
a wczoraj bylam na usg i nasza mala wazy juz 3000g hihi terminem usg to juz 38 tc ale powiem ci ze jeszcze nie czuje sie porodowo dziwne mam nadzieje ze urodze po swietach hihi
a tak wogole u nas padal dzis snieg tragedia z ta pogoda! juz mialam nadzieje ze bedzie tak pieknie! caluje!!!
m.a.l.i.n.k.a
ee tam jaka tma kochana, Dzis bylam na pierwszym kursie na prawko i po tych 3 godiznach padam tak mnei glowa obli jak nie wiem. A jutro znowu ale damy radeco do sniegu to okropnosc u nas sie ochlodzilo troche i deszczyk pokropuje.BUziaczki
Nic sie nie martw z tym prawkiem!!!! jakos trzeba przetrwac!!! ciezko jest ale potem to dopiero fajnie bedzie
Co do pogody to u nas sypalo caly wczorajszy dzien i w nocy troche a dzis od rana slonce i cieplo!! no i zas te straszne roztopy
wogole to musze sie pochwalic ze juz nie duzo po wczoraj zostalo nam w pozadkach w sypialni co bardzo mnie uszczesliwia
Co do pogody to u nas sypalo caly wczorajszy dzien i w nocy troche a dzis od rana slonce i cieplo!! no i zas te straszne roztopy
wogole to musze sie pochwalic ze juz nie duzo po wczoraj zostalo nam w pozadkach w sypialni co bardzo mnie uszczesliwia
m.a.l.i.n.k.a
LILITH jakos zyje hehe u nas chlodna a nawet nad ranem rpzymrozki.CO do prawka to 14 kwietnia mam egzamin wewnetrzny i ja kzdam to zaczne jazdy cykam sie troche hhehe
reklama
eee napewno zdasz!!!! nic nie boj!!! a ja sie dziwnie czuje od dwoch dni wiesz...brzuszek mi opadl i psychicznie taka niespokojna jestem i albo sobie wkrecam srobke ze urodze ze niedlugo albo faktycznie...sama nie wiem co o tym myslec troche sie nie pokoje no i w dodatku zaczelams ie bac tego porodu....ale uciec sie juz nie da ;D .
Skurczy jeszcze nie mam zadnych czop tez nie odszedl....ale czuje juz konkretny ucisk malej i mam bole pochwy itd, takie koocia wiec pewnie sie skraca...(mialam je juz wsumie ponad iesiac temu)...
teraz w panice piore rzeczy dla malej...
Skurczy jeszcze nie mam zadnych czop tez nie odszedl....ale czuje juz konkretny ucisk malej i mam bole pochwy itd, takie koocia wiec pewnie sie skraca...(mialam je juz wsumie ponad iesiac temu)...
teraz w panice piore rzeczy dla malej...