reklama
OOO no i ciesz sie tym! a jak mozesz z nim pogadac to wykorzystaj taki mily dzien idzcie na spacerek i pogadajcie ale bez klotni!!! widzisz napewno da sie wszystko naprawic tylko trzeba chciec i trzeba kompromisow z dwoch sdtron!!!! bo to napewno nie jest wina jeden osoby!
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
monisia dziekuje bardzo
SIOSTRA dzisaj tez bylo cudownie pogadalismy i wiem ze mu na mnie zalezy ale go troche to wszystko przerasta tylko szkoda ze czasem moim kosztem. Powiedzial mi tez ze czesto czuje sie odzucany przezemnie a ja oczywiace tego nie zauwazylam wiec jak powiedzialas wina po obu stronach
SIOSTRA dzisaj tez bylo cudownie pogadalismy i wiem ze mu na mnie zalezy ale go troche to wszystko przerasta tylko szkoda ze czasem moim kosztem. Powiedzial mi tez ze czesto czuje sie odzucany przezemnie a ja oczywiace tego nie zauwazylam wiec jak powiedzialas wina po obu stronach
S
Sol
Gość
LILITH to już niedługo twoje dziecię będzie na świecie, boże, tak szybko to minęło A ja mam już skierowanie na laparoskopie i do centrum leczenia niepłodności w warszawie Moje jajniczki odmówiły tydzoień temu jakiegokolwiek posłuszeństwa i się całkiem zapchały tworząc stan zapalny, boli jak cholera A mój facet dalej nie jest wystarczająco dorosły do dziecka, a mi tu lekarze marudzą, żebym po laparoskopii się już o dzidziusia zaczęła starać Tylko z kim ;D Myślałam już nawet o tym, żeby iść sobie gdzieś poderwać jakiś model dobrze rozrodczy, ale to jest głupii pomysł
A ja mam coraz większą depresję, nerwicę i wszystkie inne schorzenia nerwowe, bo: dzidziuś, szkoła i dom Zwariuje chyba
Odezwij się LILITH kiedyś do mnie na maila, bądź zostaw wiadomość na gg
Pozdrawiam was gorąco trzymajcie za mnie kciuki dziewczynki, naprawdę tego teraz będę potrzebować
A ja mam coraz większą depresję, nerwicę i wszystkie inne schorzenia nerwowe, bo: dzidziuś, szkoła i dom Zwariuje chyba
Odezwij się LILITH kiedyś do mnie na maila, bądź zostaw wiadomość na gg
Pozdrawiam was gorąco trzymajcie za mnie kciuki dziewczynki, naprawdę tego teraz będę potrzebować
m.a.l.i.n.k.a
SOL kochana wspolczuje ci ale trzyamam mocna kciukasy, JESZCZE ten towj facet nei dorosl skomplikowany model
Malinko kochanie no wlansie czytalam i sluchalam kiedys ze to jest czesty problem u par i moj tez mi pow ze boi sie ze go zostawie i zapomne o nim bo mam juz mala....my kobietki tego nie zauwazamy....a faceci faktycznie czuja sie baaardzo odtraceni! szczegolnie jak np maja duzo roboty mysla ze juz nie sa nam potrzebni i juz ich nie kochamy...ponoc zawsze nadchodzi dla par taki ciezki okres....szczegolnie np jak mialo sie wczesniej zupelnie inne wyobrazenie o tym jak to bedzie jak bedzie juz z nami dzidzia! Dlatego trzeba sie starac jak najwiecej rozmawiac i okazywac sobie uczuc! chocby jakis skromnych ale okazywac by ta druga polowa wiedziala ze nadal ja kochamy no i POTRZEBUJEMY!!!!!
Moja mala zaczyna sie strasznie ruszac i wrecz mi brzuszek rozrywa heh...mam juz lekkie bole i klopot z terminem bo nie wiem ktory jest poprawny i ktorego sie trzymac mowia mi ze niby kwietniowego ale ja jakos nie umiems ie przestawic wydaje mis ie ze tak czy siak za jakies 2 tyg urodze
Sol skarbie z facetami sa ciagle problemy!jak nie to to cos innego i tak w kolko!!!! Co do gg to odezwe sie jak bede na kompie i odnajde twoj numer teraz bola mnie ciagle plecy i niestety ide szybko na BB czytam i uciekam
I glowa do gory!! zycie jakos sie toczy i zazwyczaj wszystko sie uklada!!! pamietaj ze musisz byc dzielna!!
Moja mala zaczyna sie strasznie ruszac i wrecz mi brzuszek rozrywa heh...mam juz lekkie bole i klopot z terminem bo nie wiem ktory jest poprawny i ktorego sie trzymac mowia mi ze niby kwietniowego ale ja jakos nie umiems ie przestawic wydaje mis ie ze tak czy siak za jakies 2 tyg urodze
Sol skarbie z facetami sa ciagle problemy!jak nie to to cos innego i tak w kolko!!!! Co do gg to odezwe sie jak bede na kompie i odnajde twoj numer teraz bola mnie ciagle plecy i niestety ide szybko na BB czytam i uciekam
I glowa do gory!! zycie jakos sie toczy i zazwyczaj wszystko sie uklada!!! pamietaj ze musisz byc dzielna!!
m.a.l.i.n.k.a
LILITH kochana masz swieta racje, a ja dizs zapisalam sie na kurs prawa jazdy od 5 kwietnia zaczynam zajecia od 16.45 do 20
reklama
Malinko jejku!! ale natlok !! oby wam czasu dla was nie zabraklo! a ja jak urodze tez chce isc na prawko hihi
tak wogole dzis zaczynam starym terminem 36 tc ty Malinko kiedy urodzilas? chyba przelom 37/38 ???
No i musze ci sie pochwalic ze dzis przyszedl mi wozeczek!!!!! dokladnie taki (ale na zywo wyglada lepiej)
super sie prowadzi i jest dosc lekki (16 kg) no i juz baardzo bym chciala isc na spacerek szczegolnie ze taka ladna pogoda!!!
W sobote chyba kupimy kosmetyki dla malej i bedzie juz wszystko!!!!
Bardzo sie ciesze!!!
Dziewczyny pewnie ze bede was odwiedzac!!! teraz ciagle zagladam i czytam ale nie pisze bo sama nie wiem co zreszta dziwnie to czasem wyglada jak przyjde i cos napisze
pozdrawiam!!
tak wogole dzis zaczynam starym terminem 36 tc ty Malinko kiedy urodzilas? chyba przelom 37/38 ???
No i musze ci sie pochwalic ze dzis przyszedl mi wozeczek!!!!! dokladnie taki (ale na zywo wyglada lepiej)
super sie prowadzi i jest dosc lekki (16 kg) no i juz baardzo bym chciala isc na spacerek szczegolnie ze taka ladna pogoda!!!
W sobote chyba kupimy kosmetyki dla malej i bedzie juz wszystko!!!!
Bardzo sie ciesze!!!
Dziewczyny pewnie ze bede was odwiedzac!!! teraz ciagle zagladam i czytam ale nie pisze bo sama nie wiem co zreszta dziwnie to czasem wyglada jak przyjde i cos napisze
pozdrawiam!!