reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

LILITH nio niezle :) my sie w tych ostatnich dniach przed porodem nie kochalismy :) a teraz nadrabiamy zaleglosci jak sie polog skonczyl:) hehe nio bo wiesz twoja corcia czeka do 25 kwietnia do moich urodzin;p

reklama
Malinko kochanie ona jeszcze chyba dlugo poczeka bo u mnie nic bez zmian szyja idealna:( nie mam zadnych boli kurcze no:(
No nic jutro mam KTG zobaczymy:)
dzis ide na maraton ze tak powiem hihi czyli bardzo dlugi spacer i od jutra pije herbatke z lisci malin a moze pomoze:)

SIOSTRA nio niech ta twoja corcia sie nie wyglupia :) tak ladnie niech juz wychodzi. My dzis spacerowalismy u nas bylo slicznie cieplutko ze mozna bylo bez kortek juz chodzic oby juz tak zostalo

Oj Malinko ona nie chce wyjsc:(:( w czwartek juz 40 tc zaczynam i nic...ale w srode mam wizyte i moze cos poradza! a ile sposobow juz probowalam i bez rezultatow!!
No nic poczekamy zobaczymy!
na KTG w sobotew brak jakich kolwiek skurczy:( szyja nadal dluga itd....

A ja juz dawno chodze w samej koszuleczce:):):)

Malinko!!!!

wszystkiego co najlepsze z okazji twoich urodzinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
koas06.gif
no i obys byla zawsze szczesliwa i miala jak najmniej problemow!!!
55.gif

Sto lat Sto lat Sto lat ....  niechaj żyje Nam :)

Malinko ... Zdrowka, Milosci, Szczescia i Spełnienia Marzen :-*

happybirthday120x901gif9ze.gif

reklama
A co ty myslisz ze moglybysmy zapomniec o Tobie!!!:):)
wkoncu juz tyle razem jestesmy i tyle sie naprzezywalysmy! Gluptasek!!!

Ja dzis jade na ta wyczekiwana wizyte u ordynatora! ale mam cos zle przeczucia ze nic sie konkretnego nie dowiem i ogolnie ze nic sie nie ruszylo:(

Do góry