reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
oh teraz strasznie panikuje! caly czas wydaje mis ie ze to nie dlugo...ale wiesz czop mi np jeszcze nie odszedl...sama nie wiem :( w srode jade do ordynatora gdzie bede rodzic no i napewnos ie uspokoje:):)
W kazdym razie jak tylko by cos nagle zaczelos ie dziac to pisze do ciebie w trakcie jazdy do szpitala:):)

na 22 mam KTG w szpitalu potem 26 wizyte i po niej rodzic w ciagu kilku dni! dokladnie to juz nawet 26 moze sie umowie do szpitala!
mala wazy okolo 3000 g (troszke wiecej) i powinna przy porodzie kolo 3300 g
Szyjke mam nadal idealnie utrzymana jak na 30 tc ale lozysko juz 3 stopien wiec za idealne 2 tyg ta wizyta bo to juz bedzie na dniach
Mowil ze mala wcale nie jest duza szczegolnie ze mam juz duza miednice ,no i fajnie rozeszla sie hihi i nie powinnam miec problemow z porodem! mala idealnie ulozona brzuch faktycznie nizej! tak wiec koncem kwietnia powinnam rodzic:) Ciesze sie bardzo choc bylam pewna ze to bedzie znacznie szybciej Wizyta ogolnie superowa!!! Wiemy wszystko co i jak do porodu rodzinnego co i jak bedzie wygladac:)

no skopiowalam to bo jakbym miala zas pisac to bym zamotala:)
tak wiec jeszcze jakies 2 tyg z brzuszkiem!!! humor duzo lepszy!!!
pogoda u nas nadal tragiczna:(:(

Misia tez jestem ciekawa co u ciebie bo nie piszesz nic:(:(

nic nie piszę ale czytam :)
ja jestem chorutka, od kilku dni gardło boli, głowa pęka i kaszlę :( ale kuruję się i jest coraz lepiej :) najważniejsze że Wiktor zdrowy - odpukać :)

dzisiaj byłam u fryzjera, podcięłam końcóweczki i wyprostowałam włoski, niewielka zmiana ale jakie samopoczucie lepsze...
fryzurka.jpg

Lilith jeju jeju, wiesz mój Wiktor tez miał byc malutki a wyszedł taki byk, także bądź przygotowana na to że córunia może w ostatnim tyg ciąży sporo przytyć :) aha u mnie na tydzień przed porodem zrobiły się rozstępy wokół pępuszka także smaruj do samego końca jakimiś kremami bo ja to zaniedbałam a brzuch mi baaardzo wywalilo właśnie w ciągu ostatnich dwóch tygodni :) Będę trzymać kciuki!

Malinko ja przez te zmiany pogody w nocy 1-2 stopnie a w dzień 14 stopni i wiatr się rozchorowałam, nawet z Wiktorem nie wychodzę na spacerek bo nie wiem już sama jak go ubrać, żeby się nie zaziębił... A Ty kochana chodzisz na spacerki z małą? Jak często?

Oj ale ci slicznie!!!! bardzo ladnie to wyglada!! i ja tez jakis miesiac temu bylam u fryzjera i cale moje dlugie wlosy tak krotko scielam jak widzialas na brzuszkach:( ale ciesze sie bardzo :)
Kuruj sie i uwazaj by sie bardziej nie zaziebic!!! co do brzuszka to wlansie tez jestem w szoku ze wczesniej nic az tu nagle bach!!! a smarowalam 3 razy dziennie:( nadal smarujemy ale juz ze swiadomoscia ze one sa:( wsumie nie bedzie ich tak widac jak urodze ale teraz troche szkoda:(
Co do wielkosci mam nadzieje ze nie przybierze bo ona miala juz okres ze w 2 tyg 0.5 kg nabrala.ja teraz schudlam wiec mam nadzieje ze ona za duzo nie przybrala.A jem duzooo i az jestem w szoku choc to tylko jakis 1 kg :)

MISIAq ja z mala wychodze dwa razy dizenie alob i iwecje to zalezy. Ubieram ja na tak zwana celbuke i wtedy nie ma problemow i nie choruje. wloski sliczne ja tez sobie prostowala nan swieta :) a dokladnie maz mi prostowal mam domowego fryzjera haha

LILITH danwo mnie tu nei bylo buziaczk dla was jeszcze dwa w jednym :)

U mnei siweta minely nawet dobrze .Dzis mialam egzamin wewnetrzny i zdalam :) tak sie ciesze :) w czwartek mam pierwsza jazde

reklama
Malinko no to wielgachne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja swieta przesiedzialam w domciu:):)

Wczoraj bylam u ginka i wyobraz sobie ze szyjka nadal idealna twarda dlugasna zamknieta....troche sie zalamalam ale w srode jak pojade do ginka w katowicach to zobaczymy:):)
No coz wiec wcale nie urodze wczesniej bo juz w przyszly czwartek koncze 39 tc i zaczynam 40 :):):)

Brzuch mnie boli strasznie tzn wydaje mis ie ze mnie zaraz rozerwie:( swedzi okrutnie....pewnie zreszta widzialas zdjecia jaki gigancik wiec naprawde mi ciezko i tak boli jak mala sie rusza:(wazyla wczoraj 3250 g wiec jednak nadal rosnie ale gin mowil ze moze byc spora pomylka z ta waga.Ogolnie to juz wyglada jka na 40 tc:):)

A ja dzielnie sie nie poddaje i probuje porod przyspieszyc! kochamy sie ciagle cos sprzatam piore myje itd hihi ale nic a nic to nie pomaga:(:(

Do góry