reklama
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Witaj Lilith! Widze, ze juz zakupki pelna para, wozeczek poprostu super, tez chce taki, zeby dzidzi bylo buzka do mnie!
a tak na marginesie, to jestem juz w Polsce. co u Ciebie? Ja juz po pierwszym USG, dzidzi skakalo i fikalo serducho bilo, wiec wszystko oki, a tak sie balam....
a tak na marginesie, to jestem juz w Polsce. co u Ciebie? Ja juz po pierwszym USG, dzidzi skakalo i fikalo serducho bilo, wiec wszystko oki, a tak sie balam....
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
LILITH wozeczek fajniutki podbny do tego mojego TAKO. z tymi tygodniami to sie zgadza. Nio lec lec na prawko bedizesz rodizc tak jak moja sioostra ona tez okolo konca kwietnia ale juz jej sie brzuszek opusicl wiec cyhba urodzi wczesniej
Malinko mi tez zaczyna sie opuszczac powolutku!! ale to moze sie opuscic i na 3 tyg przed porodem!!!
Gwiazdeczko ciesze sie ze oki!! widze ze to juz 14 tc!!! gratuluje! za niedlugo poczujesz ruchy malucha!!Co do wozka to ma przekladana raczke!!
Aha Siostra jak wiesz tez tako chcialam ale voyagera jednak cena sporo sie rozni a i waga a ten mezus jak obczail to sie zakochal i ja tez
Gwiazdeczko ciesze sie ze oki!! widze ze to juz 14 tc!!! gratuluje! za niedlugo poczujesz ruchy malucha!!Co do wozka to ma przekladana raczke!!
Aha Siostra jak wiesz tez tako chcialam ale voyagera jednak cena sporo sie rozni a i waga a ten mezus jak obczail to sie zakochal i ja tez
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Lilith tak wiec takie sprytne wozki teraz sa.... : Przekladane raczki i te sprawy, super. Juz niedlugo bede miec pytania wiec mam nadzieje, ze pomozecie dziewczynki.Ale moj bobas urodz sie jesienia, wiec pewnie jakis gleboki bede musiala kupic no nie?
m.a.l.i.n.k.a
GWIZADECZKO nio raczej tak wtedy mokro i ciagle pada
LILITH a nio tako sporo waza ale jakos sobie daje rade z tymi 18kg posvhodach go tez trzeba tachac a ja drobniutka jestem ale strasznie mi sie podbal
LILITH a nio tako sporo waza ale jakos sobie daje rade z tymi 18kg posvhodach go tez trzeba tachac a ja drobniutka jestem ale strasznie mi sie podbal
No tez wazy caly 16 kg ale i tak ciezkawy choc znacznie lepiej mi sie go prowadzi niz tako voyagera ktory wazy 20 kg!!! A pozatym wazne ze sie nam podobaja i sa funkcjonalne i wygodne dla malenstwa!!!!
Gwiazdeczko pewnie ze pomozemy!! no i to zalezy ile chcesz wydac czy chcesz osobno gondole dopinana i spacerowke czy fotelik tez dopinany czy masz winde i jakie kola itd!!! ja pamietam jak Malinka zaciazyla a ja jeszcze nie to juz wybieralismy zeby wiedziec co i jak!
A tak wogole u nas cudna pogoda!! ale roboty chyba jeszcze wiecej! jakby jej nie ubywalo ale mamy juz kosmetyki dla malej rzeczy dla mnie regaly i wsumie wszystko! teraz tylko jakos to do kupy pozbierac i caly pokuj przygotowac wymyc okna itd
Gwiazdeczko pewnie ze pomozemy!! no i to zalezy ile chcesz wydac czy chcesz osobno gondole dopinana i spacerowke czy fotelik tez dopinany czy masz winde i jakie kola itd!!! ja pamietam jak Malinka zaciazyla a ja jeszcze nie to juz wybieralismy zeby wiedziec co i jak!
A tak wogole u nas cudna pogoda!! ale roboty chyba jeszcze wiecej! jakby jej nie ubywalo ale mamy juz kosmetyki dla malej rzeczy dla mnie regaly i wsumie wszystko! teraz tylko jakos to do kupy pozbierac i caly pokuj przygotowac wymyc okna itd
Lilith śliczny wózeczek w ogóle już się nie mogę doczekać Twojej maleńkiej pogłaszcz brzuszek ode mnie
słuchajcie u nas we Wrocku woda wylewa z Odry... ja mieszkam blisko wałów i to nisko w domku jednorodzinnym - tam mamy urządzone mieszkanko do którego się wchodzi po schodach w dół... jejku boję się myśleć co to będzie jak przyjdzie powódź.. :roll:
tutaj widać jak woda przekroczyła już brzeg, ja robiąc zdjęcie stoje na wale...
słuchajcie u nas we Wrocku woda wylewa z Odry... ja mieszkam blisko wałów i to nisko w domku jednorodzinnym - tam mamy urządzone mieszkanko do którego się wchodzi po schodach w dół... jejku boję się myśleć co to będzie jak przyjdzie powódź.. :roll:
tutaj widać jak woda przekroczyła już brzeg, ja robiąc zdjęcie stoje na wale...
m.a.l.i.n.k.a
LILITH ja tez to kochana pamietamn mamo ciezki ten voyager ja mam Natalie A te okna to chyba nie ty umyjesz?? hehe
MISIA kurcze wspolczuje ale trzymam kciuki zeby bylo dobrzE
MISIA kurcze wspolczuje ale trzymam kciuki zeby bylo dobrzE
reklama
Malinko no pewnie ze nie ja! mezus biedak ma tyle roboty Na dodatek zaczelo dzis padac
Misia nawet nie strasz!! napewno bedzie wszystko dobrze!! a zalalo was juz kiedys??? Co do Malej to ja tez juz sie niemoge doczekac!!! wydaje mis ie ze mis ie brzuszek znacznie obnizyl bo strasznie siku mis ie chce...ide do wc wychodze i juz mis ie chce a i tak prawie nic nie moge zrobic
Misia nawet nie strasz!! napewno bedzie wszystko dobrze!! a zalalo was juz kiedys??? Co do Malej to ja tez juz sie niemoge doczekac!!! wydaje mis ie ze mis ie brzuszek znacznie obnizyl bo strasznie siku mis ie chce...ide do wc wychodze i juz mis ie chce a i tak prawie nic nie moge zrobic