reklama
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
MISIAQ to naprawde duziiii chlopak
LILITH nie martw sie nie paniukuje bo tka najgorzej
RUSALKO ale sie cesze ze tu zajzalas pisz mi tu szybko jak sie czujesz
LILITH nie martw sie nie paniukuje bo tka najgorzej
RUSALKO ale sie cesze ze tu zajzalas pisz mi tu szybko jak sie czujesz
hej hej Malinko - to Ty pisz co u was- pewnie u Ciebie wiecej zmian i jest też co opowiadać - masz już swoja wyczekiwana Weroniczkę przy sobie- moja Klaudyś wciaz w brzuszku..jeszcze 3 miesiace i takze bedę ją tuliła w ramionach
Ja czujke sie dobrze- nawet bardzo:0- w ogóle nie czuję sie jakbym byla w ciazy..choć ostatnio mam mnóstwo pracy, nauki i innych spraw, ze jestem trochę przemęczona...i chcialabym położyc si i - "robić NIC"..a tu codziennie jakby mi przybywaly obowiązki..ech..a co to będzie poźniej, jak Malutka bedzie- jak juz nie wiem w co ręce włożyc :
Piszcie mamusie co u Was- jak mijają pierwsze dni..tygodnie..miesiace z Malenstwem?
Caluski dla Wiktorka i Weroniczki!
Ja czujke sie dobrze- nawet bardzo:0- w ogóle nie czuję sie jakbym byla w ciazy..choć ostatnio mam mnóstwo pracy, nauki i innych spraw, ze jestem trochę przemęczona...i chcialabym położyc si i - "robić NIC"..a tu codziennie jakby mi przybywaly obowiązki..ech..a co to będzie poźniej, jak Malutka bedzie- jak juz nie wiem w co ręce włożyc :
Piszcie mamusie co u Was- jak mijają pierwsze dni..tygodnie..miesiace z Malenstwem?
Caluski dla Wiktorka i Weroniczki!
a wiec wymiary naszej dzidzi:
BPD: 82.9 mm - 31.0 tc
FL: 59.6 mm - 31.2 tc
AC: hihi no to : 1850g co niby przypada na 30.4 tc
Aha termin sie zmienil na 30 kwietnia lub 02 maj
Aha utylam juz 9 kg
te klocia itd to wszystko nbormalne i takie rozne bole u mnie spowodowane sa tym ze mala uderza mnie glowa paskuda
Nerki zoladek itd wszystko w najlepszym pozadku! szyjka i macica takze!!!! kolejna wizyta za 3 tyg
BPD: 82.9 mm - 31.0 tc
FL: 59.6 mm - 31.2 tc
AC: hihi no to : 1850g co niby przypada na 30.4 tc
Aha termin sie zmienil na 30 kwietnia lub 02 maj
Aha utylam juz 9 kg
te klocia itd to wszystko nbormalne i takie rozne bole u mnie spowodowane sa tym ze mala uderza mnie glowa paskuda
Nerki zoladek itd wszystko w najlepszym pozadku! szyjka i macica takze!!!! kolejna wizyta za 3 tyg
m.a.l.i.n.k.a
RUSALKO u nas super mala rosnie jak na drozdzach jutro idziemy na szczepienie kolejne.Jest greczna i coraz wiecej ja interesuje uwielbia spacerki i na nich prwie wcale nie placze a co z nauka jak urodzisz? dziekanka?
LILITH duzia sliczna dzidziunia kurcze nio a mal byc 25 kwietnia ;p;p
LILITH duzia sliczna dzidziunia kurcze nio a mal byc 25 kwietnia ;p;p
Moniqa no za niedlugo twoja dzidzia bedzie taka duza
Malinko wlasnie dziwne to jest z tym terminem bo niby miedzy 25 a 30 kwiecien...ale ja nadal licze jako termin 04 maj bo wole wedlug OM a sama wiesz ze i 3 tyg wczesniej moge urodzic i tez taka mam nadzieje Wiec jeszcze wszystko przed nami
Malinko wlasnie dziwne to jest z tym terminem bo niby miedzy 25 a 30 kwiecien...ale ja nadal licze jako termin 04 maj bo wole wedlug OM a sama wiesz ze i 3 tyg wczesniej moge urodzic i tez taka mam nadzieje Wiec jeszcze wszystko przed nami
m.a.l.i.n.k.a
nio mialalabym prezent na urodzinki mam nadzieje ze jak tylko urodizsz i bedziesz wstanie to napiszesz mi smska
m.a.l.i.n.k.a
MISIAQ czy towj synus ma czesto czkawki?? bo moja mala po kazdym jedzeniu jak jej sie uleje to za kawalek dostaje czkwawki
pozatym dziewczyny dzis bylysmy na szczpeieniu ale byla aria chyba ja w calej przychodni slyszeli potem caly dzien byla martkotna i teraz tez pokwekuje w lozeczku i dzis juz padam
pozatym dziewczyny dzis bylysmy na szczpeieniu ale byla aria chyba ja w calej przychodni slyszeli potem caly dzien byla martkotna i teraz tez pokwekuje w lozeczku i dzis juz padam
reklama