reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
MISIAQ to naprawde duziiii chlopak:)

LILITH nie martw sie nie paniukuje bo tka najgorzej

RUSALKO ale sie cesze ze tu zajzalas pisz mi tu szybko jak sie czujesz

hej hej Malinko - to Ty pisz co u was- pewnie u Ciebie wiecej zmian i jest też co opowiadać - masz już swoja wyczekiwana Weroniczkę przy sobie- moja Klaudyś wciaz w brzuszku;)..jeszcze 3 miesiace i takze bedę ją tuliła w ramionach:)
Ja czujke sie dobrze- nawet bardzo:0- w ogóle nie czuję sie jakbym byla w ciazy:)..choć ostatnio mam mnóstwo pracy, nauki i innych spraw, ze jestem trochę przemęczona...i chcialabym położyc si i - "robić NIC:)"..a tu codziennie jakby mi przybywaly obowiązki..ech:)..a co to będzie poźniej, jak Malutka bedzie- jak juz nie wiem w co ręce włożyc ::) ;)
Piszcie mamusie co u Was- jak mijają pierwsze dni..tygodnie..miesiace z Malenstwem?
Caluski dla Wiktorka i Weroniczki!

a wiec wymiary naszej dzidzi:
BPD: 82.9 mm - 31.0 tc
FL: 59.6 mm - 31.2 tc
AC: hihi no to : 1850g :):) co niby przypada na 30.4 tc :)

Aha termin sie zmienil na 30 kwietnia lub 02 maj :):)

Aha utylam juz 9 kg:(:(

te klocia itd to wszystko nbormalne i takie rozne bole u mnie spowodowane sa tym ze mala uderza mnie glowa paskuda:):)
Nerki zoladek itd wszystko w najlepszym pozadku! szyjka i macica takze!!!! kolejna wizyta za 3 tyg:)

RUSALKO u nas super mala rosnie jak na drozdzach jutro idziemy na szczepienie kolejne.Jest greczna i coraz wiecej ja interesuje uwielbia spacerki i na nich prwie wcale nie placze a co z nauka jak urodzisz? dziekanka?

LILITH duzia sliczna dzidziunia :) kurcze nio a mal byc 25 kwietnia ;p;p

LILITH hehe jaka roznica ... moja dzidzia ma teraz 4,8 mm co odpowiada 6, 1 tc ;) ... juz sie nie moge doczekac kiedy bedzie taka duza jak Twoja :)

Moniqa no za niedlugo twoja dzidzia bedzie taka duza:):)
Malinko wlasnie dziwne to jest z tym terminem bo niby miedzy 25 a 30 kwiecien...ale ja nadal licze jako termin 04 maj bo wole wedlug OM a sama wiesz ze i 3 tyg wczesniej moge urodzic i tez taka mam nadzieje:):) Wiec jeszcze wszystko przed nami:)

MISIAQ czy towj synus ma czesto czkawki?? bo moja mala po kazdym jedzeniu jak jej sie uleje to za kawalek dostaje czkwawki :(

pozatym dziewczyny dzis bylysmy na szczpeieniu ale byla aria chyba ja w calej przychodni slyszeli potem caly dzien byla martkotna i teraz tez pokwekuje w lozeczku i dzis juz padam

reklama
Idz sie klasc i odpoczywaj!!!!
Ja jak zaczne rodzic lub jak tylko urodze to ci moj mezus sle sms :):):) zeby bylo szybciej:):):) A dzis znow mi slabo....musze sie do tego lekarza wybrac i te badania porobic:(:(

Do góry