reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
napisz mi kiedy urodziłas i wage/długośc urodzeniowa córeczki. i na kiedy byl termin porodu.
nie ma cie dlatego ze nie było cie prawdopodobnie na liscie stycznówek :)
ale zaraz cie wpisze :)

hihi :):)
JA powoli Malinko panikuje przed porodem....sam lekarz mowi ze duzeee prawdopodobienstwo ze urodze srodkiem kwietnia czyli okolo 38 tc a przeciez moge i nawet miesiac wczensiej:(
tak wiec powoli zaczynams ie denerwowac:(:(

Ze zdrowkiem ciut lepiej ale gardlo nadal baaardzo boli:(:(

ELZBIETKO Dzidzia miezyla 50cm i wazyla 3200 drobniutka :) Termin mialam na 1 lutego urodzilam 10 stycznia

LILITH trzymaj sie i wygrzewaj nie boj sie ja tez sie balam i wiem ze nei warto i rodzilam bez znieczulenia

No ja tez bez znieczulenia chce rodzic:)
Rozmawialam troche z Darkiem jak bylas w szpitalu i jak moj patrzyl i widzial jak on zachwala ze byl przy tobie to jednak tez sie zdecydowal ze jaks ie bedzie dalo to bedzie!!!!:) jedyne co to martwie sie ze trzeba bedzie w tym szpitalu zaliczyc szkole rodzenia by byla taka mozliwosc!a jakos sie nie wybieram:(

A co do porodu to ja wiem ze to takie strachy na lachy bo wsumie juz tak bardzo chcialabym by mala byla z nami:):) Ale ja sie chyba boje bo to jednak jest kawal drogi przed nami do szpitala:)

ELZBIETKO dziekuje

LILITH MILO MI ze dzieki Darkowi twoj maz sie zdecydowal trzymam za was kciuki napewno zdazycie u mnie nie trzeba bylo zalizyc szkoly rodzenia zeby rodzic razem

My jednak rodzic razem chyba nie bedziemy...znow sie baaaaaardzo popsulo!!!! i to dzis w walentynki...siedze caly dzien i noc najprawdopodobnije tez cala w domu :(:( tego juz nigdy nie wybacze. co to wogole za zwiazek...ja takiego nie chce...ale kazdy sam podejmuje decyzje:(:( szkoda ze on podjol taka a nie inna...wkoncu wiedzial czym to grozi...

reklama
biedna LILITH zobaczysz jutro znow zaswieci sloneczko.
a co do szkoly rodzenia to wiem ze przymuszanie do niej jesy\t nielegalne.I nie ma znaczenia ze to porod rodziny

Do góry