reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

LILITH przejdzie ci napewno !! :) ale mozesz zapytac lekarza czy to faktycznie nie doprowadzi do jakiejs anemi.
Ja tez ci przesylam usmiechy ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
LILITH slonko tak sie dzieje ... Twoj oraganizm ,nigdy nie wiadomo, kiedy cie zaskoczy, zwlaszcza u kobiety ciezarnej :) .... przejdzie Ci napewno, ale na wszelki wypadek zadzown do swojego gin, i zapytaj co robic ... buziaki i pozdrawiam :)

Oj anemie to niestety mam od poczatku ciazy ale o dziwo zelazo samo w sobie w normie:(:(
Tak wiec do niej jestem przyzwyczajona:):)

LILITH kotku ja dzisaj miaalm 38 sotpni i ledwo lazilam teraz mam 37 to od tych dziosel masakra.Glowa do gory pomysl ze to wszystko dla twoejj dzidzi a jak tam wybieranie imiona?

Malinko imie juz mamy:) Najprawdopodobniej Leah jak pisze na suwaczku:)
Bidulka ty jestes! idz z tym do denstysty albo cos bo jeszcze bardziej sie rozchorujesz!!!!!

Malinko a pluczesz moze Corsodylem te dziasla ?? moj mezus ma tez czasami problemy z dziaslami i Corsodyl mu pomaga :) Moze sprobuj :)

LILITH u dentysty bylam kilka razy to porpstu nawraca i juz . Ldniutkie imie

MONIqa do pukania mam DENTOSEPT niby troche dziala

KALLUSIA zel tez mam :) i to on naj pomaga bo wzad pekl i zostala tylko opuchlizna wygladam jak muminek :(

Brat z bratowa nas dzis odwiedizli i sie zemnie smiali :) wogole bylo super milo i mala byla grzeczna chociaz u wujka na rekach plakala :)

reklama
No Malinko ale ten cyas leci!!!
ja teraz nie wchodze na forum bo leze w lozku...jestem strasznie chora....niemoge sie pozbyc zadnym sposobem kataru-zatoki , i bolu gardla :(:( nie spalam cala noc:( Mala od tego kaszlu jakby mnije ruchliwa sie zrobila co mnie martwi:( wymiotuje znow non stop nawet po cherbatce z cyryna:(
mama nadzieje ze mi szybko przejdzie:(:(

a jak twoje dziselka? tak jak pisaly dziewczyny kup sachol on tez jest super!

Do góry