reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NASZE PROBLEMY!!!

LILITH pisze:
moja mala wazyla dzis 1150g:):) juz taka duza jestem :):)

Mala kobietka :) cudnie :)

Malinko najwazniejsze ze nic sie niekomu nie stalo .... juz jest po, i sie juz nie denerwuj :-* .. a jak tam malenstwo?? opowiedz cos o niej :) bo ciotki chca wiedziec jakie Weronisia postepy robi ;)

reklama
Malinko tak wiec ja tez urodze hihi napewno wczesniej:)nie dosc ze to czuje to nawet gin gada:)
A jak mi sie dzis ladnie suwaczek zmienil:

az sie musialam pochwalic:)

MONIKQ Weroniczka jest swietnym spokojnym dzidziusiem ale za to bardzo glodnym ciagle siedzi przy cycu u mamy :) najbardziej lubi sie kapac a nie cierpi sie ubierac i rozbierac wtedy w domu wielki placz.Pepuszek jej dzis odpadl :);)no i wydaje mi sie ze sporo urosla :) dzis byla u nas drugi raz polozna i ostatni

reklama
Elzbietko Droga ... chyba nic nie znalazlam..:-(( a z wykresu testowiczek wiem ze wlasnie dzis jest ten wielki dzien!!! Zawsze bardzo ciesze sie kiedy ktorejs staraczce sie uda dlatego tak czekam...

Do góry