reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

Lilith ja zauważyłamże mi się też robi niedobrze po herbatce z cytryną, ale tylko wtedy jak wrzucam plasterek razem ze skórką. Spróbuj obrać ze skórki - u mnie podziałało ;) Kuruj się kochana!

reklama
LILITH kuruj sie ja juz lepiej opucjlizna schodzi a sachol mam.Ty sie trzymaj cieplutko nas zasypuje hehe dzis ledwo na miasto wyszlam rano po sniadanko mala siedziala z tatusiem.

MISIAq TY jeszcze kotek nie urodzilas??

A dziewczyny jak tam IZABELKa urodzila?

Malinko jest juz troszke lepiej:) Duzo leze i odpoczywam:)
Co do Izabelki to ona juz dawno urodzila zobacz na liste ktora prowadzi Elzbietka!

Misia kochanie ja wyciskam sam soczek z cytynki...ale sama nie wiem dzis bylo nawet oki ateraz jak wypilam herbatke to znow mi niedobrze:(:( czuje sie tak jakbym miala za niskie cisnienie:(

nio wiedzialam ze niedlugo urodzi kurde szkoda ze nie urdzila dzis :) by byly z tego samego dnia nasze dzieciazki

MISIAq gratuluje serdecznie

reklama
hej kobietki !!!!!!!! mój problem to dwurożna macica :( jest jeszcze ktoś z takim problemem ? napiszcie co wiecie na ten temat prosze ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Do góry