reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NASZE PROBLEMY!!!

Lilith ja zauważyłamże mi się też robi niedobrze po herbatce z cytryną, ale tylko wtedy jak wrzucam plasterek razem ze skórką. Spróbuj obrać ze skórki - u mnie podziałało ;) Kuruj się kochana!

reklama
LILITH kuruj sie ja juz lepiej opucjlizna schodzi a sachol mam.Ty sie trzymaj cieplutko nas zasypuje hehe dzis ledwo na miasto wyszlam rano po sniadanko mala siedziala z tatusiem.

MISIAq TY jeszcze kotek nie urodzilas??

A dziewczyny jak tam IZABELKa urodzila?

Malinko jest juz troszke lepiej:) Duzo leze i odpoczywam:)
Co do Izabelki to ona juz dawno urodzila zobacz na liste ktora prowadzi Elzbietka!

Misia kochanie ja wyciskam sam soczek z cytynki...ale sama nie wiem dzis bylo nawet oki ateraz jak wypilam herbatke to znow mi niedobrze:(:( czuje sie tak jakbym miala za niskie cisnienie:(

nio wiedzialam ze niedlugo urodzi kurde szkoda ze nie urdzila dzis :) by byly z tego samego dnia nasze dzieciazki

MISIAq gratuluje serdecznie

reklama
hej kobietki !!!!!!!! mój problem to dwurożna macica :( jest jeszcze ktoś z takim problemem ? napiszcie co wiecie na ten temat prosze ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Do góry