reklama
nie zarażasz... ja i tak mam nastruj do d....znikam, bo zarażam - dobrej nocki
Moniko... musisz wierzyć że sie uda... a uda się napewno...ja tez czasami trace cierpliwość... ale wiara czyni cuda...
a my właśnie czekamy na ten cud....
ps.mam pytanko czy bierzesz jakies leki?
Malinko ja teraz mam urwanie glowy i nie mam nawet na nic czasu....czeka mnie w tym miesiacu juz zakupowe szalenstwo dla malej i jestem troche przerazona
Ty sie juz tak nie mecz i staraj sie jak najwioecej odpoczywac!uwazaj na plecki bys nie przeciazyla!!! ja w czwartek/piatek zaczynam juz 6 miesiac
Ty sie juz tak nie mecz i staraj sie jak najwioecej odpoczywac!uwazaj na plecki bys nie przeciazyla!!! ja w czwartek/piatek zaczynam juz 6 miesiac
ps.mam pytanko czy bierzesz jakies leki?
Axxa nie biorę żadnych leków od dwóch cykli i jest bardzo dobrze tzn. jajo odpowiedniej wielkości, owu potrzebny jest tylko czas a tego mam dużo
hej Axxuniaaxxa pisze:Moniolek kurcze... nie tylko Tobie... dziś mój M... siedzi w drugim pokoju i się do mnie nie odzywa....
dajcie spokój z tą teściową..., nie pozwólcie aby miała jakikolwiek wpływ na Was i na Wasze życie.., pogódźcie się proszę..
przecież się kochacie...ej...Skarby... szkoda czasu na takie bezsensowne kłótnie...
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
MANIOLEK hmmm sposb na fasolke wytrwanie czekanie i gorace sexy
LILITH ja dzis mialam cos podbnego do skurczy i sie wystraszylam niezle
LILITH ja dzis mialam cos podbnego do skurczy i sie wystraszylam niezle
heh ja zaczynam 6 misiac super
A mam juz tyle problemow...myslalam ze mnie omina a tu jak przyszly to na raz...mam skurcze lydek krwawie z nosa,obrzeki nog , bola plecka , brzuch bo mam masakryczne zatwardzenia i nie pomagaja zadne sliwki rodzynki i kefiry...zgage tez mam a szkoda gadac....ale najwazniejsze ze mala sie rusza i kopie tate. no i ze jest zdrowiutka
A mam juz tyle problemow...myslalam ze mnie omina a tu jak przyszly to na raz...mam skurcze lydek krwawie z nosa,obrzeki nog , bola plecka , brzuch bo mam masakryczne zatwardzenia i nie pomagaja zadne sliwki rodzynki i kefiry...zgage tez mam a szkoda gadac....ale najwazniejsze ze mala sie rusza i kopie tate. no i ze jest zdrowiutka
reklama