reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
hihi ale by bylo:) no i jak ? cieszysz sie na becikowe? super sprawa:):)
A ja wczoraj mialam takie bole ze myslalam ze do szpitala pojade:(:( albo to od wiazadel albo sama nie wiem:( no i nadal mam ciezka anemie:(

a no ciesze hehhehe

biedactwo z ciebie.No ja coraz vczesciej miewam cos poobnego do chyba skurczy i brzusio sie mi zaczyna opuszczac dosc szybko wiec gin podejzewa ze to juz niedlugo

Malinko ja marzę o tym żeby choć troszkę mi się brzuszek obniżył, bo nie mam jak odychać... :)

Lilith ja na początku grudnia miałam hemoglobinę 10,5 i więc przez 3 tyg jechałam na soczkach marwit jednodniowych, jadłam dużo jajek, barszcz co drugi dzień itd. I dzisiaj odebrałam wyniki i patrzę że hemoglobinka podsloczyła do 11,3 :) hehe, więc dietka działa :D

LILITH, m.a.l.i.n.k.o, i misiaq pamietam jeszcze jak zastanawialyscie sie czy to ciaza czy nie :) a tu juz tak blisko ...jejQq jak ten czas leci ;) ...zycze wielu wrazen w dniu kiedy pierwszy raz weźmiecie swoje malenstwa na rece :) ... mam nadzieje ze niebawem do Was dolaczymy ..buziaki :-*

koniecznie MoniQa musisz dołączyć, my się tu skarżymy na te dolegliwości ciążowe ale to wspaniałe że już niedługo każda z nas przytuli swoje maleństwo :)

życzę Ci z całego serca aby Maleństwo Was przywitało w Nowym Roku!!!

MONIQA dziekuje ja zycze zebys jak najszybciej poczula to co my

MISIA Q wiesz zobaczysz juz niedlugo ci sie opusci juz tak malo nam zostalo a na kiedy masz termin?

reklama
Do góry