reklama
oj tak ... :sossenka pisze:lilith - trzeba wszystko przetrzymać, a maleństwo wynagrodzi wszelkie niedogodności...
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
LILITH kochanie wspolczuje mnie naszczescie ominely te doleglowosci a ja cos czuje ze niedlugo urodze
m.a.l.i.n.k.a
a no ciesze hehhehe
biedactwo z ciebie.No ja coraz vczesciej miewam cos poobnego do chyba skurczy i brzusio sie mi zaczyna opuszczac dosc szybko wiec gin podejzewa ze to juz niedlugo
biedactwo z ciebie.No ja coraz vczesciej miewam cos poobnego do chyba skurczy i brzusio sie mi zaczyna opuszczac dosc szybko wiec gin podejzewa ze to juz niedlugo
Malinko ja marzę o tym żeby choć troszkę mi się brzuszek obniżył, bo nie mam jak odychać...
Lilith ja na początku grudnia miałam hemoglobinę 10,5 i więc przez 3 tyg jechałam na soczkach marwit jednodniowych, jadłam dużo jajek, barszcz co drugi dzień itd. I dzisiaj odebrałam wyniki i patrzę że hemoglobinka podsloczyła do 11,3 hehe, więc dietka działa
Lilith ja na początku grudnia miałam hemoglobinę 10,5 i więc przez 3 tyg jechałam na soczkach marwit jednodniowych, jadłam dużo jajek, barszcz co drugi dzień itd. I dzisiaj odebrałam wyniki i patrzę że hemoglobinka podsloczyła do 11,3 hehe, więc dietka działa
Moniqa
i moje dwie połówki :)
LILITH, m.a.l.i.n.k.o, i misiaq pamietam jeszcze jak zastanawialyscie sie czy to ciaza czy nie a tu juz tak blisko ...jejQq jak ten czas leci ...zycze wielu wrazen w dniu kiedy pierwszy raz weźmiecie swoje malenstwa na rece ... mam nadzieje ze niebawem do Was dolaczymy ..buziaki :-*
koniecznie MoniQa musisz dołączyć, my się tu skarżymy na te dolegliwości ciążowe ale to wspaniałe że już niedługo każda z nas przytuli swoje maleństwo
życzę Ci z całego serca aby Maleństwo Was przywitało w Nowym Roku!!!
życzę Ci z całego serca aby Maleństwo Was przywitało w Nowym Roku!!!
m.a.l.i.n.k.a
MONIQA dziekuje ja zycze zebys jak najszybciej poczula to co my
MISIA Q wiesz zobaczysz juz niedlugo ci sie opusci juz tak malo nam zostalo a na kiedy masz termin?
MISIA Q wiesz zobaczysz juz niedlugo ci sie opusci juz tak malo nam zostalo a na kiedy masz termin?
reklama