Kochanie wiesz...to z tymi humorami jak u nas raz jest super a raz mam ochote go zabic!no i nerwy mam teraz straszliwe wiec byle glupota wyprowadza mnie z rownowagi!! Mysle ze jak znajdziecie czas dla siebie to bedziecie sie rozpieszczac itd a nie myslec o glupotkach choc u nas to bywa tak ze sie chichramy i wyglupiamy az tu nagle wielka klotnia a ja becze i becze!! Ale wtedy tez sobie mysle ze dzidzia najwazniejsza!Ty juz czujesz jak kopie wiec dla ciebie to bardziej realne ale ja napewno wkrotce sie doczekam!!! I ty dbaj o siebie bo jak sobie o tobie mysle to caly czas ze ty w szkole potem wlasnie nauka obowiazki a gdzie tu czas dla siebie...caluje!!milych snow!!
Rusalko!!badz dzielna!!pij duzo!!!!nie zmuszaj sie az tak do jedzenia ...ja jak tak robilam to potem z 2 dni nie moglam nic zjesc!szukaj czegos co bys zjadla nawet jak to niby nie wskazane!!No i to juz 6 tydzien u ciebie wiec pomysl ze jeszcze jakies 5 tygodni mniej wiecej i bedzie dobrze!!! mysl ciagle o tym ze masz dzidzi ! pozniej jak sie juz przyzwyczaisz do takiego stanu(ciaglych wymiotow itd) to kazdy dzien gdzie ich nie bedzie bedzie podejrzany i bedziesz sie zamartwiac!!!
Rusalko!!badz dzielna!!pij duzo!!!!nie zmuszaj sie az tak do jedzenia ...ja jak tak robilam to potem z 2 dni nie moglam nic zjesc!szukaj czegos co bys zjadla nawet jak to niby nie wskazane!!No i to juz 6 tydzien u ciebie wiec pomysl ze jeszcze jakies 5 tygodni mniej wiecej i bedzie dobrze!!! mysl ciagle o tym ze masz dzidzi ! pozniej jak sie juz przyzwyczaisz do takiego stanu(ciaglych wymiotow itd) to kazdy dzien gdzie ich nie bedzie bedzie podejrzany i bedziesz sie zamartwiac!!!