reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

Ja tez trzymam mocno kciuki!pisz odrazu jak wrocisz!!

Malinko co tam u ciebie? nic sie odzywasz...:( ja teraz bardzo zadko siedze przy kompie bo mezus w domciu...zreszta sama wiesz jak to jest...no i wczesniej zle sie czulam...teraz mam nadzieje ze wkoncu pogadamy jak za tydzioen zacznie mi sie II trymestr:):) (tzn dokladnie w czwartek ten ale poczekam co gin powie)
caluje!

reklama
Majeczka pisze:
Elzbietko wielkie dzieki za slowa pociaszenia... Ale ja czasem juz naprawde nie moge .. Cale zycie jest zdrominowanie tym ze nie jestem w ciazy... mam prawie 32 lata i nie mam dzieci... Czy to jakies przeklenstwo????
Plakac mi sie chce...
niemartw się ja dopiero w wieku 34 sie doczekałam choc lekarze mowili zebym sobie dała juz spokoj doszłam do wniosku ze zabardzo chcieć niemoge ale i niepoddam się przynajmniej do 40-ki

Malinko a kiedy bierzesz wolne? dopiero jak urodzisz czy troszke wczesniej? teraz za niedlugo beda tez swieta to tez wolne od szkoly:) wtedy nadrobicie zaleglosci!:)

Już wiem Lilith jak potwornie źle mogłaś sie czuć..mnie prawie cały czas mdli..:(...a do tego mam humor do bani...beksa sie zrobiłam!:(..

Rusalko pewnie myslisz , ze to niemozliwe ale..Jak ja Ci zazdroszcze.Pomysl tylko ,ze sama bys tak powiedziala jeszcze niedawno zanim wiedzialas , ze masz malenstwo w sobie ;) trzymaj sie!!!

Wiem , wiem..i nie powinnam narzekać...ale czasem potrzebuję sie wygadać..O fasolce wie zaledwie siostra jej chlopak i jego siostra oraz przyjciólka siostry(Powiedziałam tylko siostrze- reszta się rozeszla...):)..Bardzo potrzebuję rozmów z nia..dzielenia sie z tym co czuje..jak....a jest tak daleko..Co za humor!!!!!!!!!!!!!!!O Matko! ide..bo siedze i tylko becze!:(
ale mamusie dzidziuś ma.. ::)..Moze inaczej będzie jak bedę mogła rozmawiac..mówić wszystkim o miom skarbie..tak dusze trochę tę radosc w sobie..a to przeradza sie w przygnębienie ..chyba

Rusałko wiesz że zawsze tutaj możesz z siebie wszystko wyrzucić
i nie przejmuj się tym że jesteś beksą wszystko minie pomyśl ile rzeczy
dzieje się w twoim organiiźmie w związku z tą małą istotką którą nosisz pod sercem
napewno jest Ci ciężko z tego powodu że tak mało osób wie ale jutro zobaczysz kruszynkę
a poźniej imieniny dziadka tak? i wtedy ogłosicie tą radosną nowinę?
jak ja powiedziałem mojej mamie i tacie że jestem w ciąży to obydwoje się popłakali ze szczęścia
to było bardzo wzruszające

reklama
SIORA wolne biore dopiero na kilka dni przed terminem no jesli mnie nie zlapie nie spodziewanie.:) hehe z tymi zaleglosciami to nie wiem jak bedzie wogole nichce mi sie o tym myslec jestem szczesliwa bo mam dzidzie :) a maz maz to caly czas zagadka raz super a raz mam ochote go normalnie udusic :)ale i tak jest dobrze,zadko sie widzimy bo jak ja wracam to jego z pracy jeszcze nie ma jak wroci to ja sie ucze i nie mam czasu z nim na rozmowe itp i wkoncu idzie spac ja dalej sie ucze :) no i potem tez ide a rano wstaje wczesniej od niego i tez sie nie widzimy

Do góry