reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

Dziewczyny to paranoja ale naprawdę ja nie mam szans odzyskac tych pieniędzy!!!!Gość miłał fikcyjne dokumenty tak myślę i nie ma szans go znalęźć...Sorry ale znowu się rozczarowałam....życiem, ludźmi, mam dosyć i znów ryczę :( :( :(

reklama
Ola.K Strasznie mi przykro. Jestem z Tobą. Nie załamuj się, pomyśl,że - mimo wszystko - życie ma sens. Masz męża, który cię kocha. Jesteście razem. Razem dacie sobie radę. W sumie to rzecz materialna, najważniejsze jest życie i zdrowie. Na pewno kiedyś będziesz się z tego śmiać. Życzę żeby gościa, pomimo tych papierów złapali. Może potknie mu się noga na jakimś kolejnym oszustwie?? Głowa do góry! Będzie dobrze! Ściskam cię mocno!

Ola.K...współczuję, wierzę że można się wkurzyć!!!!
Taka jest ta sprawiedliwość, a raczej w ogóle jej nie ma. Strasznie mi przykro :(

OlaK bardzo mi przykro niestety policja ma racje jeżeli auto jest kradzione osoba, która je kupiła nie dostaje ani złotówki - wiem, bo koleżanka była w takiej sytuacji. Najgorsze jest to, że facetowi najprawdopodobniej nic nie grozi i to jest pieprzona sprawiedliwość. Coś dzisiaj w bojowym nastroju jestem - w pracy latałam na wysokości lamperii już zapomniałam, że byłam na urlopie :(

Magdalenko nawet mój mężuś po cichutku siatkówkę ogląda, bo jak tylko weszłam to od razu zaczełam gdekać :) a to spodnie na fotelu a to że miał wziąć i poskładać pranie - normalnie jak nie ja chyba coś w powietrzu wisi ::)

Mnie juz troche lepiej pogadalm z kolezanka.Do meza mialam dzwonioc ale po co strzepic jezyk .napisalam mu co mysle i tyle.A teraz zajadam groszek z puszki.Mniam mniam :laugh: :laugh: :laugh:

wszystkimm dziewczynom dużoooo zdrówka... ja na szczęście jeszcze zdrowa... mam nadzieję że nic nie załapie...:)

dziewczyny nie wiecie co się dzieje z ilinką jakoś dawno jej nie było....

reklama
Do góry