reklama
Nemezis
Fanka BB :)
Ola.K Strasznie mi przykro. Jestem z Tobą. Nie załamuj się, pomyśl,że - mimo wszystko - życie ma sens. Masz męża, który cię kocha. Jesteście razem. Razem dacie sobie radę. W sumie to rzecz materialna, najważniejsze jest życie i zdrowie. Na pewno kiedyś będziesz się z tego śmiać. Życzę żeby gościa, pomimo tych papierów złapali. Może potknie mu się noga na jakimś kolejnym oszustwie?? Głowa do góry! Będzie dobrze! Ściskam cię mocno!
A
Agnezzz
Gość
Ola.K...współczuję, wierzę że można się wkurzyć!!!!
Taka jest ta sprawiedliwość, a raczej w ogóle jej nie ma. Strasznie mi przykro
Taka jest ta sprawiedliwość, a raczej w ogóle jej nie ma. Strasznie mi przykro
OlaK bardzo mi przykro niestety policja ma racje jeżeli auto jest kradzione osoba, która je kupiła nie dostaje ani złotówki - wiem, bo koleżanka była w takiej sytuacji. Najgorsze jest to, że facetowi najprawdopodobniej nic nie grozi i to jest pieprzona sprawiedliwość. Coś dzisiaj w bojowym nastroju jestem - w pracy latałam na wysokości lamperii już zapomniałam, że byłam na urlopie
magdalenkakol
Fan(ka)
Maniolek ja tez jestem bojowo nastwaiona.Nie wiem moze cos jest w powietrzu . Jak bym mogla to wszystkich bym powybijala. :laugh: :laugh: :laugh:
magdalenkakol
Fan(ka)
Mnie juz troche lepiej pogadalm z kolezanka.Do meza mialam dzwonioc ale po co strzepic jezyk .napisalam mu co mysle i tyle.A teraz zajadam groszek z puszki.Mniam mniam :laugh: :laugh: :laugh:
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
a mnie dziewczuny rozebrala choroba wypijam ciepla herbatke z miodem i cytrynkai lece do lozka i jutro sie wygrzewam caly dzien pod kolderka
reklama