reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

MOJE PROBLEMY - od kilku dni siedzę ciągle do wieczora w pracy i jak wracam to jestem tak skonana, że nie jestem w stanie kiwnać palcem. Wcale mi się to nie podoba, bo popołudnia chcę spędząć z mężem! Ale nikogo to nie obchodzi, bo przecież żyjemy w erze kariery i pieniądza. Matko, jak ja tego nienawidzę !!!
Jestem na etapie kończenia pewnego projektu, który trwa już kilka miesięcy i teraz na sam koniec wszyscy zaczynają marudzić i nic im się już nie podoba, po tylu miesiącach mojej ciężkiej pracy. Szlag człowieka może trafić, że zamiast słowa dziękuję słyszy ciągle narzekania. Normalnie tylko usiąść i płakać :(

No dobra, idę sobie stąd i juz nie narzekam, bo powinnam o ciąży, o staraniach, a ja wam o pracy :(

reklama
Agutek daj spokój, to forum do wygadywania się, więc gadaj o tym co Ci leży na wątrobie. Popieram Cię że ten system nie sprzyja rodzinie. Mnie też szlag trafia jak widzę swojego męża w niedzielę, bo w tygodniu tak skonany przychodzi że od razu pada na pysk. Nie martw się, na pewno ostatecznie twój projekt się spodoba. Może tak kręcą nosem z zazdrości. Albo sami nie wiedzą czego chcą.
Pozdrawiam cię! Głowa do góry! MUSI być lepiej! :)

Mazurek fajnos ie masz :) ja nie jadam znow prawie nic :(
Agutek nie martw sie az tak...ludzie tacy sa ze nie doecniaja naszej pracy i ile wysiku w to wkladamy!! to tylko wskazuje na ich egoizm itd:) a ty jestem madra i wartosciowa kobitka :):) ktora robi piekne projekty!!!

dziewczyny mam total doła!!!
dosyć że czekam na dzień kiedy w końcu zrobię teścik to dzisiaj policja stwierdziłą,że moje autko(kupiliśmy je oszczędzając 5 lat)jest kradzione i straciliśmy je!!!!Nic z tego nie dostanę!!!Facet który nam je sprzedał prawdopodobnie miał "lewe" dokument tożsamości i go nie znajdą!!!!Po prostu siedze i ryczę jak bóbr!!!! :(

Ola biedaku..przykro mi strasznie, że tak się stało... :(
może jednak coś da się jeszcze z tym zrobić...
jakieś wyjście musi być!! nosek do góry- nie możesz się denerwować czekając na fasolkę.. ;)

alek ja już w nc nie wierzę i nawet w dzidziusia przestałam wierzyć, że się uda( wiesz my dopiero staramy się pierwszy miesiąc)i na dodatek taki cios, tyle pieniążków i niegdy ich nie odsyskamy!!!Takie nasze polskie-głupie prawo!!!!I nawet teraz nie myślę o maluszku- moje myśli są skierowane w stronę oszczędności życia które mogłam przeznaczyć na dokształcenie córeczki, i na przyszłą jejn edukację...a teraz???? DOŁ!!!! :( :( :(

Ola.K , cóż mogepowiedziec-przykro mi,ale mam nadzieje ze jednak cos da sie z tym zrobic!! przeciez to nielogiczne!! dlaczego wy macie ponosi koszty tego że ktos ukradł samochód?a kiedy go kupiliście??
przytulam cie mocno!!

reklama
Ola- ściskam Cię mocno!!! jakoś będzie..zobaczysz..sytuacja w tej chwili nieciekawa,ale będzie lepiej..wiem,że przeżywasz to w tej chwili okropnie, każda z nas by przeżywała..musisz to przetrwać!dasz rade- zobaczysz !!!

Do góry