reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
Witam wszytskie nowe koleznaki!!!
Majka, wykresami sie nie przejmuj, może juz w tobie fasoleczka rośnie...a te programy to wiesz,wszystkiego nie przewidzą. polegaj na intuicji!!!w koncu sie jest kobieta i trzeaba z tej intuicji korzystac
Majka, wykresami sie nie przejmuj, może juz w tobie fasoleczka rośnie...a te programy to wiesz,wszystkiego nie przewidzą. polegaj na intuicji!!!w koncu sie jest kobieta i trzeaba z tej intuicji korzystac
Elżbietko jachyba fiksuję mam takie dziwne uczucie że chyba nic z tego nie będzie nie uda się bo za bardzo pragniemy dzidziusia, i jeszcze te czekanie - dobija mnie, objawy ?Mam powiększone piersi, sisiu robię b.często i wszystko zaczyna mnie drażnić..ale czy to są objawy ciąży a może coś sobie uroiłam????I to czekanie.....
Pozdrawiam
i przepraszam za tak pesymistyczne nastawienie, mam jakiegoś "doła"
Ola
Pozdrawiam
i przepraszam za tak pesymistyczne nastawienie, mam jakiegoś "doła"
Ola
magdalenkakol
Fan(ka)
Dziewczyny nie zalamujcie sie .Na pewno wszystko bedzie dobrze.Potrzeba tylko czasu.Glowka do gory i usmiech na twarzy. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Elżbietka
mother of two sons&angel
Oleńko, każda z nas ma takie momenty że fiksuje!! dla mnie na szczescei troche przeszłao,pozwoliłam sobie na luziku troche. owszem, dopada mnie tez, ale staram sie nie dopuszczas tego za bardzo. po prostu czekam na swiją kolej i mocno sie modlę! a ty zrób jak juz przyjdzie ku temu pora test. pewnei zobaczysz piękne II. jak nei teraz to natepnym razem, ale zobaczysz.
reklama