reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

Majka 76
Musisz nie poddawać się i myśleć pozytywnie - ja tak staram sie przynajmnie teoretycznie hihihi ale trudno jak cholerka- a kiedy zamirzasz wykonać teścik?
Pozdrawiam
wszystkie
fajne kobietki
te z brzuńciami i te bez

reklama
Witam wszytskie nowe koleznaki!!!

Majka, wykresami sie nie przejmuj, może juz w tobie fasoleczka rośnie...a te programy to wiesz,wszystkiego nie przewidzą. polegaj na intuicji!!!w koncu sie jest kobieta i trzeaba z tej intuicji korzystac :)

Elżbietko jachyba fiksuję mam takie dziwne uczucie że chyba nic z tego nie będzie nie uda się bo za bardzo pragniemy dzidziusia, i jeszcze te czekanie - dobija mnie, objawy ?Mam powiększone piersi, sisiu robię b.często i wszystko zaczyna mnie drażnić..ale czy to są objawy ciąży a może coś sobie uroiłam????I to czekanie.....
Pozdrawiam
i przepraszam za tak pesymistyczne nastawienie, mam jakiegoś "doła"
Ola

Oleńko, każda z nas ma takie momenty że fiksuje!! dla mnie na szczescei troche przeszłao,pozwoliłam sobie na luziku troche. owszem, dopada mnie tez, ale staram sie nie dopuszczas tego za bardzo. po prostu czekam na swiją kolej i mocno sie modlę! a ty zrób jak juz przyjdzie ku temu pora test. pewnei zobaczysz piękne II. jak nei teraz to natepnym razem, ale zobaczysz.

dziewczyny dzięki za wsparcie , fajnie jest pogadać z kimś kto ma podobne problemy i wątpliwości...
Buziaki dla wszystkich :D

Malinko no to ja postaram sie czuc dobrze w jakis dzien i sie zgadamy na gg :):)zreszta i tak za 3 dni posylam ci foteczke :)ocenisz czy cios sie zmienilo:)

reklama
Moniolek, jeszcze nie powtarzałam testu, @ nadal nie ma, nie ma nawet żadnych plamień, nic. Bolą mnie tylko piersi bardzo mocno po bokach i podbrzusze, nic poza tym, ale tak mam od dobrych 10 dni. Pozdrawiam wszystkie "staraczki". :)

Do góry