reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

Axxa - autko kupiliśmy 3 m-ce temu od handlarza z Zielonej Góry , zameldowany był w Świdnicy. Autko zostało wypożyczone w wypożyczalni w Niemczech i ku memu zdziwieniu gościu które je wypożyczył a mi sprzedał miał dwa komplety kluczyków- tzw.karty i wyrejestrował je w Niemczech !!Jak można wyrejestrować auto bez właściciela?????????Dokumenty zostały wysłane do ekspertyzy w celu stwierdzenia autentyczności...
Nemezis dzięki za wsparcie..
Moje objawy ciąży - zniknęły i znowu załamka....za dużo stresu.... :(

reklama
Olu, nie trac nadzieii, może wszystko sie ułoży!!!

ja dzisiaj pierwszy raz w życiu zapomniałam portfela z domu.a w portfelu mam karte miejską (bilet). no i rzecz jasna złapali mnie :/. ale jakos sie wybroniłami nie płacilam kary. uf...

Ola.K no to faktycznie macie problem... ale jeżeli się okaże że autko zostało wyrejstrowane.. i są to autentyczne papiery.... to może jest jakaś nadzieja... Trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie sprawy...

Elżbietka oj te roztargienie... na cos mi wskazuje.... a może fasolinka....
dobrze że nie musisz płacic kary...

mili panowie byli, pewnie sie zorienowali że nie oszukuje. nie mialam zadnych dokumentów, wiec nie mogli mnie spisac. zadzwoniłam po męża żeby przywiózł mi szybciutko, a onina to ze nie bedą czekali i ... wsiedli do najbliżego autobusu i pojechali sobie :) :)

No Elzbietko ale masz szczescie :)
Malinko jak sie czujesz? ja cos mam dziwnty dzien z mezulkie bo go chyba choroba tez lapie:(:( no i juz mu leki zaaplikowalam oby tylko tego nie zlapac!!!
ja ide juz spac bo teraz mnie zwala z nog szybciutko!!:)

reklama
cześć dziewczynki
mam nadzieję że już ciężko pracujecie hihihi bo ja właśnie zajadam śniadanko...martwię się, że wszystkie objawy wskazujące na ciążę minęły...a w niedzielę miałam testować i nie wiem czy warto??? :)

Do góry