reklama
A
Agnezzz
Gość
JU witam na forum
Ola.K ja również Ciebie pozdrawiam.
Popieram zdanie dziewczyn, z testem wstrzymywać się do kilku dni po spodziewanym terminie @. Całkowicie rozumiem, że to cholernie trudne i sama nie mogłabym wytrzymać, jednak wtedy ma się większą pewność, że test pokazuje prawidłowy wynik. Sama robiłam w mojej karierze tylko 2 testy i to wtedy kiedy jeszcze nie planowałam dziecka. Wówczas robiłam je nawet kilkanaście dni po terminie @. Wiosną, kiedy zaczniemy starania, pewnie już nie będę taka cierpliwa :
Życzę samych pozytywnych testów
Ola.K ja również Ciebie pozdrawiam.
Popieram zdanie dziewczyn, z testem wstrzymywać się do kilku dni po spodziewanym terminie @. Całkowicie rozumiem, że to cholernie trudne i sama nie mogłabym wytrzymać, jednak wtedy ma się większą pewność, że test pokazuje prawidłowy wynik. Sama robiłam w mojej karierze tylko 2 testy i to wtedy kiedy jeszcze nie planowałam dziecka. Wówczas robiłam je nawet kilkanaście dni po terminie @. Wiosną, kiedy zaczniemy starania, pewnie już nie będę taka cierpliwa :
Życzę samych pozytywnych testów
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
JU witamy goroco
OLA.K dziekuje za pozdrowionka i przysylam buziaki
OLA.K dziekuje za pozdrowionka i przysylam buziaki
Siostra co u ciebie? kiedy bedziesz na gg ?? ja w czwartek chyba zaczynam 9 tydzien to beda foteczki brzuszka z mezuskiem jest super! mam takie nerwy ze strach ze mna siedziec ale juz kazdy sie nauczyl i wie ze jak zaczynam to lepiej uciekac i wech mi sie potwornie wyostrzyl!! ale to az tak ze biedak mezus wielu rzeczy jesc nie moze!czuje co sasiadka gotuje nawet hihi! caluje mocniutko ciebie i dzidzi i pozdro dla mezyka od nas!!!
Co do testu to nie radze robic przed @ !! moze dac falszywie II kreski!!! i zycze powodzenia w testowaniu!!
Co do testu to nie radze robic przed @ !! moze dac falszywie II kreski!!! i zycze powodzenia w testowaniu!!
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
SIOSTRA u mnie z mezusiem rowniez super dzidzia kopie najbadziej rano i wieczorem jak sie ukladam do snu,juto niestety znowu tydzien sie rozpoczyna na gg jestem teraz od okolo 21.30 do 23 a tak to w piatki od okolo 15 do 17 w soboty troszke przez szkole zadko bywam
Cześć dziewczynki, mi ff po wpisaniu sobotniej temperaturki przesunął owulację o tydzień ???. Nie wiem co się dzieje, ale to przedłuża moje nadzieje, tym bardziej, że tempka dalej wysoko. Chodzę co chwilę do toalety, bo wydaje mi się, że dostałam @, ale nic. Piersi bolą nadal, że dotknąć się nie mogę.....
reklama