reklama
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
LILITH nie no zartowalam jakiegos wstretnego kataru dostalam
cześć dziewczyny,
Jestem "tutaj" nowa i pełna obaw jak mnie przyjmiecie..za kilka dni robię test..ale jakoś dziwnie się czuję napiszcie czy to normalne..mam bóle w podbrzuszu, piersi jaby były nabrzmiałe i sisiu biegam bardzo często...czy to można nazwać objawami że wkrótece pojawią się dwie kreseczki na teściku?
Pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe mamusie...
Jestem "tutaj" nowa i pełna obaw jak mnie przyjmiecie..za kilka dni robię test..ale jakoś dziwnie się czuję napiszcie czy to normalne..mam bóle w podbrzuszu, piersi jaby były nabrzmiałe i sisiu biegam bardzo często...czy to można nazwać objawami że wkrótece pojawią się dwie kreseczki na teściku?
Pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe mamusie...
A
Agnezzz
Gość
Olu.K witaj wśród nas. Nie ma obaw, na pewno dobrze przyjmiemy cię do naszego grona. Co do twoich objawów to moim zdaniem masz spore szanse, bo przypominają one podstawowe objawy ciążowe. Powodzenia podczas testowania!
Ola.K witaj... my bardzo lubimy jak ktoś nowy do nas dołącza....
a co do Twoich objawów... to bardzo prawdopodobne że może to byc fasolinka...Teraz tylko czekac aż na Twoim teściku pojawią się II piekne krechy... tego Ci życzę...
a co do Twoich objawów... to bardzo prawdopodobne że może to byc fasolinka...Teraz tylko czekac aż na Twoim teściku pojawią się II piekne krechy... tego Ci życzę...
LANA
rany mam już dosyć- czekam i czekam na tą wredną @ i ciągle biegam do kibelka zaglądam czy wkońcu się rozkręciła i mnie zalewa a tu nadal nic -niech w końcu mie zaleje jak ma zalać albo da mi spokój !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -no wyładowałam się troszke na klawiaturce i wyżaliłam -UFFFFF!!!!!!!!!! TROSZKE ZE MNIE ZESZŁO ZŁEGO NAPIĘCIA :
A
Agnezzz
Gość
Oj biedna Lana... nie cierpię tego czekania i zaglądania czy to już. No u mnie to już.
Mam nadzieję, że wkrótce rozwiąże się wszystko po twojej myśli.
Mam nadzieję, że wkrótce rozwiąże się wszystko po twojej myśli.
reklama
m.a.l.i.n.k.a
LANA biedactwo kochana
OLA.k WITAm bardzo serdecznie i zycze powodzonka a objawy sa bardzo dobrymi objawami ciazy najczesciej
OLA.k WITAm bardzo serdecznie i zycze powodzonka a objawy sa bardzo dobrymi objawami ciazy najczesciej