reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
a jesli chodzi o objawy to na ciaze nie mam zadnych (tem nie mierze,nie wiem czy mi piersi podskoczyly-raz mysle ze tak raz ze nie,mam tylko sluzik bialy od 4 dni), a na @ tez nie...nie wiem wychodzi mi ze @ powinnam dostac 19 bo lekarz powiedzial ze to bedzie dlugi cykl, a w tamtym miesiacu tez mialam tak dlugo wiec sie sugeruje tamtym cyklem. mam jeszcze 5 dni do dostania @ nie liczac dzisiejszego dnia...zobaczymy jak bedzie

Lilypie Baby Ticker DZIEKUJE ZA WSPARCIE!!!!! W tych chwilach potrzebuje pociechy :p :p Czekam na swojego maluszka juz tak długo!! A co jesli nigdy nie bede mogła go miec?!?!?!

Kochana MONIKA **20 , witam cie szczególnie ciepło!!! na pocieszenie powiem ze my sie staramy 1 rok i 9 miesiecy... nie mówie ze 7 miesiecy starań to mało, wiem jak boli każda @... ale prosze cie o jedno, nie załamuj sie!! nie chce pisac ile to % par nie moze tak łatwo zajśc w ciąże, bo takei gadanie nic nei pomaga...wiem jak to jest. ja juz przechodziąłm różne stany z tym zwiazane. teraz, w poniedziałek, dowiedziałams ie, ze moja przyjaciólka jest w ciązy. strali sie tylko miesiąc, tez było mi smutno, ale teraz jeszcza bliżej czuje, ze dla mnei tez gdzies tam czeka dzidziuś. a najbardziej mi pomaga i uspokaja modlitwa...
trzymam kciuki za owocne strania!!

reklama
Do góry