reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
A Ja czesto chodze do dentysty i wszystko blo ok i teraz jak na zlosc cos mnie dopadlo.Jednak powiedzialm sobie ze jak znowu ustopie to juz sie nie doczekam drugiego bobaska.Postanowilam za tem leczyc cierpiec i miec dzidzie.
A Ja czesto chodze do dentysty i wszystko blo ok i teraz jak na zlosc cos mnie dopadlo.Jednak powiedzialm sobie ze jak znowu ustopie to juz sie nie doczekam drugiego bobaska.Postanowilam za tem leczyc cierpiec i miec dzidzie.
magdalenkakol
Fan(ka)
Mazurek no to dodals mi troche wiary.Dzieki.
WITAM WSZYSTKICH!!!! ;D ;DGORĄCE CAŁUSY.Drogi Moniolku dziekuje za słowa otuchy .Odzidzie staramy sie od 7 miesiecy niestety bez rezultatu :-[ :-[ .POZDRAWIAM!!!!!
Jeszce troszke pomarudze.Moja najlepsza przyjaciółka za 6 miesiecy bedzie miała swoja kochana fasolke,ma już taki rozkosznie zaokraglony brzuszek,ciesze sie z jej szczescia ;D ;D ;D Ale jestem tez zazdrosna!!!!!Ja też chce miec i kochac swoja dzidzie : : :.DLACZEGO AKURAT NAM NIE WYCHODZI?!?!?!?!?!?!
[/img]
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
dziewczyny...czym sie rozni sluzik po owulacji tym w czasie ciazy? jestem ciekawa bo nie wiem.
reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
Ja po owulacji to mam taki bialy mleczny. A teraz nie mam nic. : : :