reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

MAZUREK   moja poprzedniczka moniolek ma rację.. co do szczepień... trzeba być całkowicie zdrowym bo inaczej wszystko będzie się czepiać...

LANA   zdrowiej.. ja TY teraz sobie dajesz radę taka chora... najlepiej by było to przeleżeć ... ale wiem że u Ciebie pewnie to nie mozliwe ze względu na córeczkę którą się trzeba zająć...

reklama
tak niewolno sie szczepic jak sie moze byc zafasolkowanym!! Lana biedactwo!! wracaj szybko do zdrowia!!!!:):) i nosek do gory! no i pamietaj o tych naszych przepisach hehe:)

właśnie jest ponoć wskazane szczepienie za wzgledu na powikłania pogrypowe i ta cholrna ptasią grypę która na jesieni dojdzie do nas

No właśnie w ciąży bo to nie jest żywy wirus oczywiście jeżeli zdążysz przed to lepiej ale już w ciąży też można ale wtedy łatwiej złapać infekcję bo po szczeppieniu jesteś osłabiona ostatnio wypowiadała się kobieta z Krajoweg Towarzystwa do spraw grypy i mówiła  o tym, jakaś pani profesor mój ginekolog też mówił i ta internista u której była m również nie wiem kto mówi prawdę

LILITH to masz tak samo jak na grypę błonnica i tężec to też są wirusy a zresztą każda szczepionka jest wirusem który ma spowodować walkę organizmu z infekcjami. A poza tym dlaczego musisz sie zaszczepić coś przegapiłaś w młodości??

reklama
No teraz mialam 20 a jak mialam 19 lat to mi powiedzieli w przychodni :(:( pozniej musialam odlozyc szczepienie bo bylam chora i tak jakos mi sie zapomnialo prez te 4 miesiace....

Do góry