reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

Ze szczepieniami bym uważała - moja gin zabroniła mi zacząć starać się wcześniej niż przed upływem 3 m-cy od szczepionki. Wprawdzie chodziło o żółtaczkę, ale zawsze. Tak więc, skonsultujcie się najpierw.

reklama
Dzięki kochane dziewuszki za troske :) -gardziołko dalej boli a znosa co raz to bardziej leci :( -niestety nie mogę za bardzo poleniuchować ,bo praca-wiecie jak jest ,no chyba ,że dostane wysokiej gorączki ,no to wtedy wykorzystam kilka dni urlopu, a zwolnienie niestety nie mogę muszę trzymać takie wyjście w sytuacji pod bramkowej czyli choroby mojej córci. Jestem ostatnio jakaś taka leniwa straaasznie spać mi się ciągle chce ,to chyba ta pogoda ???,wy też kobitki takie śpioszki czy tylko ja ?

Dziewczyny mam strasznego dola.
Siedze tu i placze.
Nie umiem zrozumiec dlaczego Bog mi nie chce dac dzidzi.
Nie wiem czy nie zasluzylam czy co...
A moze zrobilam cos zlego...
Nie mam pojecia...
Z reszta to wszystko nie ma sensu...

DreamsAboutBaby nie smuć się..nie wolno Ci tracić nadziei..będzie dobrze zobaczysz, bedziesz mieć ślicznego maluszka tylko trzeba w to mocno wierzyć !!!

DreamsAboutBaby skarbie... głowa do góry.. każda z nas czasami tak samo myśli...  ja uważam że jesteś cudownym człowiekiem i napewno doczekasz się dzidziolka...

DREAMSIK SKARBULKU-GŁÓWKA DO GÓRY BOZIA NA PEWNO DA CI DZIDZIUSIA MUSISZ W TO MOCNO WIERZYĆ-WIEM ,ŻE CZASAMI ŁAPIE NAS TAKA BEZNADZIEJA I WIELKI DÓŁ-KAŻDA Z NAS NAPEWNO NIE RAZ TO PRZECHODZIŁA.Skarbie myśl pozytywnie.

Oj przeciez nikt nie powiedzial ze ich niemozesz miec!!! niewolno trcic nadzieji!! trzeba wierzyc ze sie uda!!!napewno tak bedzie!!! zreszta nie staracie sie tak dlugo! znam pary co kilka lat sie staraly i maja sliczne dzieci!!tylko treba wierzyc!! a czasem wylaczyc taka blokade...glowa do gory!!!!

reklama
Dreams nie trać nadziei na pewno każda z nas będzie miała swoją dzidzię trzymam za nas wszystkie bardzo mocno kciuki. Nosek otrzyj i poproszę tylko pozytywne myśli - musi się udać!!!

Do góry