reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

http://www.mediweb.pl/diseases/wyswietl_vad.php?id=447

Przeciwskazania

Szczepionka przeciw grypie nie powinna być stosowana w przebiegu:

chorób zakaźnych,
chorób przebiegających z gorączką,
nadwrażliwość na składnik szczepionki w tym uczulenie na białko jajka kurzego,
nadmierne odczyny poszczepienne po poprzednich szczepieniach,
Sczepionka może być podawana kobietom w ciąży tylko w razie konieczności – o szczepieniu decyduje lekarz. Nie zaleca się szczepień w czasie epidemii grypy.

reklama
No to musisz czym prędzej iść się zaszczepić ze względu na Wasze niebezpieczeństwo wiesz jak to jest z tymi chorobami teraz

Wszystko się zgadza ale w tym roku to chyba jest konieczność ze względu na tą ptasia grypę dlatego lekarze tak namawiają w Tajlandii na 120 osób chorych na nią 60 zmarło. Moja lekarka mówi że jak pracuje 30 lat  takiej choroby nie widziała i dlatego namawia. Jak to by był zwykły rok to by w ogóle nawet mojego małego nie zaszczepiła a tak mówi że lepiej teraz niż jak może coś złapie z tej ptasię to co wtedy jak na świecie jeszcze dokładnie niewiedza co to jest i jak leczyć. No zobaczymy a może nie jestem to wtedy będzie bez zbędnych problemów. Ja wolę dmuchać na zimne boję się tego paskudztwa już jest w Rosji na jesieni dojdzie do nas jak ptaki będą przelatywać szok

LILITh z tymi szczepieniam to roznie bywa i lepiej poczekac do porodu.Kiedys gdzies czytalam ze ciąza jesty przeciwskazaniem do jakichkolwiek szczepien.Jednak zawsze isc lepiej do lekarza i sie zapytac. Najlepiej zapytaj swojego gina. ;) ;)

Lilith ale chyba powinnaś bo tężec to nawet przy głębszym przecięciu podają jak dawno było robione mój mąz miał przecięty nadgarstek krew się lała jak by mu dłoń ucięło i zaraz w szpitalu pierwsze ytanie kiedy był szczepiony i zaraz mu podali bo niby dawno także lepiej zaszczep się bo to nigdy nie wiadomo. Widzisz mój niósł szybę która pękła w rękach nigdy nic nie wiadomo co nas czeka

reklama
Do góry