reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze problemy zdrowotne, wizyty u lekarza

Mam zdrowotne pytanko
Czy bola was nogi i ręce???
Bo sama nie wiem czy to od wycieczek z małym na reku po mieszkaniu czy szukać pomocy u specjalisty??
A nie ukrywam ból jest dość nieprzyjemny, mam wrażenie bardzo zmęczonych nóg i takich bóli jak na grypę, ale to nie grypa.
Dziś kupiłam w aptece jakis specyfik na nogi taki dla karmiacych i ciężarnych bo nic innego mocniejszego nie chcieli dać.
Wczoraj na wieczór to musiałam łyknąc apap bo bym chyba nie usnęła.

reklama
Ja też nadal bezokresowa:-)

paula - :no:. Mnie boli nadgarstek od porodu, a właściwie niektóre stawy pobolewały mnie już pod koniec ciąży, ale to co innego. Ja idę z tym do ortopedy, ale czekam na wyznaczony termin.

Paula mnie bolą zwłaszcza rano w stawach, ja to przypisuję karmieniu piersią nie jem dużo nabiału nie piję mleka tyle co do kawy kupiłam sobie Falvit i jest lepiej:tak:

Chyba wybiorę się jutro do lekarza, zobaczymy co mi powie.
Moje ciało chyba odmawia posłuszeństwa, za bardzo je "molestuje":-)

Paula kochana mnie boli wszystkoooooooooooooo czuje sie odwapniona.. moze to i przez ciagle karmienie ,, mozze noszenie.. nie wiem..ale ma dosc.. teraz akurat lydki mi siadly.. dominuja nad reszta 'bolacego' i glowa haahahah :)

A wiec moje drogie fachowiec oznajmił: przemeczenie:-)
Nakazał wcinac więcej wapna i wit c na naczynka i magnez
Dużo odpoczywać najlepiej z nogami wyzej niż reszta ciała, też fachowiec odkrył Amerykę :-D , trudniej z realizacją

reklama
Do góry