reklama
Majowa Mamusia
Fanka BB :)
karolq a na jakich tabsach jestes? Ja teraz od ostatniego okresu czuję się dziwnie czuję tak jakby bolała mnie cała macica i blizna po cięciu też boli :-(
karolq8
qlaira i je sie bierze bez przerwy ja zrobilam przerwe wrazie co i powiedzialam ze wezme nastepne jak dostane okres i myslalam ze dostalam a to jednorazowe plamienie zeby nie ryzykowac dzisiaj jak ?M wroci to zrobie test
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
w sumie karolqa nie kumam po co robiłaś przerwę
za jaki wynik trzymać kciuki? ;-):-)
za jaki wynik trzymać kciuki? ;-):-)
karolq8
bo sama niewiedzialam Futrzaczku co robic ale w razie ciazy nie mozna brac tabletek to stwierdzilam ze wole przerwe a jak dostane to zaczne od nowa.
kciuki za jedna kreske hii
kciuki za jedna kreske hii
Majowa Mamusia
Ale jeśli tabletki bierze się bez przerwy to krwawienie z odstawienia normalnie nie występuje czy występuje? Bo ja się już pogubiłam? Po czym zaczęłaś podejrzewać, że mogłaś zaciążyć? Musiałąś podejrzewać jeszcze zanim odstawiłaś tabsy?
karolq8
bo jak sie je bierze to 2 tabletkki ostatnie sa biale a 2 wczesniejsze kolorowe i przy kolorowych powinna byc miesiaczka a tu jej nie ma czyli 3 dni niby malo ale wolalam nie ryzykowac i mialam robic test ale rano wydawalo mi sie ze dostalam okres a to tylko jednorazowe plamienie a teraz wole sie upewnic testem
Majowa Mamusia
Aha, już rozumiem. To daj znać jaki wynik. Trzymam kciuki za jedną kreseczkę.
karolq8
juhu jedna kreseczka Wiec to plamienie chyba wzamian za miesiaczke
reklama
Majowa Mamusia
No to dobrze