reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze problemy zdrowotne, wizyty u lekarza

A ja mam chyba zapalenie pecherza... jasna cholera mnie wezmie chyba! :((((

:wściekła/y: Czuje sie zajebiscie ZLE .... :-(

Ostatni raz zapalenie mialam ponad rok temu, we wrzesniu <czyli bardzo dluga przerwa, i cud jak na mnie ze w ciazy nie miewalam!>
No i wlasnie wtedy sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy! :)) Bo @ nie mialam, nie mialam, bo chora, bo pecherz, bo to bo tamto... a to zupelnie co innego bylo! Polcia!
Ha! A najlepsze jest to ze wlasnie powinnam lada dzien miec @ - no to zobaczymy ...... <boisie>

reklama
Czy to taki moment że wszystkie cykają się,że są w ciąży???Co jest laski? :-D

Maja zdrówka życzę, a może zdrowej dzidzi :-)

jolek od razu każda- ja się nie boję:-p a nie jestem bo wczoraj sikałam:-D

maja współczuje, nie cierpię zapalenie pęcherza, też na początku ciąży miałam

No faktycznie coś tu te strachy o ciążę się pojawiły nagle grupowo :-D W razie czego będziemy znów na kolejnym miesiącu razem ;-) Ja też się paskudnie czuję. Słabo mi i niedobrze, ale u mnie to stres raczej. Co zjem to wymiotować mi się chce. Masakra

He he jak grupowo to nowego wątku nie będzie trzeba zakładać tylko zmienimy sobie nazwę :-D

Jaipur :-D:-D:-D:rofl:

oj maju współczuję, mam nadzieję, że szybko ci przejdzie, ja <odpukać> nigdy nie miałam zapalenia pęcherza, ale pamiętam, jak moja siostra sie męczyła :-( ale z drugiej strony może ci sie dobrze kojarzyc, skoro ostatnim razem Polcia sie pojawiła , może będzie Polek ;)))))
ja tam się ciąży nie boję, sex z gumkami juz nie tak fajny, ale bez gumek nie mam nerwów :-D

Zapalenie pęcherza to koszmarrrrr

Ja mam kamienia w woreczku żółciowym co niezoperowane grozi zalaniem żółci albo rakiem:dry:
Objawia się to potwornym bólem brzucha,wzdęciami,biegunkami...:eek:

co do @ to narobiłam paniki nie raz a to dlatego że cykl mi się wydłużył z 28 na 32 dni:confused:

To prawda - zapalenie pecherza to koszmaR !!!
W miare lagodne mam juz dzis bo sie ratuje furagina..

Poziomki
- wspolczuje.. to dopiero utrapienie! Musisz to jak najszybciej to zoopoerowac!

Bra - nigdy nie mialas??!! ciesz sie kochana i oby nigdy Ci sie to nie przytrafilo.. bo jak juz raz sie ma to potem.. zawsze sie pojawi predzej czy pozniej ;/

...i dziewczynki chyba nie chce na razie zadnego Polka! ha ha!
Ale... @ nie ma.. i bol w prawym jajniku .. tak jak wtedy :shocked2:

reklama
Łokropieństo z tym pęcherzem. Ja ostatnio, odpukać, mam spokój, ale wcześniej miewałam tak regularnie co 3 miesiące i tylko furagina pomagała. Teraz to stały element mojej apteczki - musi być.
Kiedyś mnie nawet to cholerstwo na wakacjach w Egipcie złapało.

Do góry