reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze problemy zdrowotne, wizyty u lekarza

Aniu- a przed ciążą łagodniej przechodziłaś ten "stan" ? ja teraz nie mam okresu bo biorę tabsy ale jak miałam po porodzie to raczej łagodny i spokojny. wybierz się kotek najlepiej do lekarza :tak:

reklama
A ja miałam dotąd jeden okres. Dokładnie 18 października. Teraz ... nie ma! Miałyście następne @ o czasie? Miała któraś taką przerwę? Nie był bolesny na szczęście ale dość obfity.

U mnie jak w zegarku co 30 dni:sorry: jak to fajnie było w ciąży okresu nie mieć;-) ciekawe czy jest na świecie baba która lubi mieć okres?:eek:

No i ja chyba dołączę do tych okresowych, bo dziś zauważyłam jakieś plamienie na wkładce :-(

Agacio ja sie uciesze jak dostane ostatnio myslalam ze dostalam a to tylko jednorazowe plamienie wczoraj tez a najgorsze ze myslalam ze to juz i tabletke wzielam to jak dzisiaj bedzie dalej nic trza robic test ;/ mam nadzieje ze sen mi sie nie sprawdzi no i nie bede w tym 1% wpadek po tabletce

karolq nie strasz - ja też biorę tabletki i ostatnio dziwnie się czuję. Ale ostatnio krwawienie dostałam normalnie, w sobote zaczęłam nowe opakowanie, więc to tylko pewnie jakieś tam pierdółki. A tabletki biorę już od lipca. Może i u Ciebie tak jest, jakieś zaburzenia nie martw się. Na początku (bo rozumiem, że to Twoje pierwsze opakowanie?) tak może być. Ja jak dostałam okres i zaczęłam brać pierwsze opakowanie to okres mi zaniknął, mówiłam ginie o tym i powiedziała, że to normalne. W trakcie brania też możesz mieć plamienia na początku bo organizm musi się przestawić na nowy tryb.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry